Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel furnizează noului Astra OPC un șasiu performant

Opel a proiectat un şasiu de înaltă performanţă. Acesta a fost creat pentru a oferi noului Astra OPC o dinamică laterală şi o manevrabilitate excelente, ca o completare a motorului puternic de 280 cp, cu un cuplu de 400 Nm. Şasiul echipat cu amortizoare ZF Sachs dispune de mai multe elemente decisive care îmbunătăţesc dinamica de conducere a autovehiculului: suspensia faţă de înaltă performanţă (HiPerStrut), şasiul mecatronic FlexRide, diferenţialul autoblocabil mecanic şi frânele Brembo.

Şasiul a fost îmbunătăţit suplimentar cu ajutorul jantelor de 19” din aliaj, incluse în dotarea standard, împreună cu pneuri tip 245/40 ZR.

Şasiul mecatronic FlexRide a fost îmbunătăţit şi reglat special conform cerinţelor OPC pentru a oferi şoferului caracteristicile de conducere necesare. Şoferul modelului Astra OPC poate alege între trei moduri sportive diferite, fiecare oferind o experienţă unică şi specifică de conducere de înaltă performanţă.

Modul Standard oferă performanţă completă şi confort permanent în situaţiile de conducere de zi cu zi.

Prin simpla atingere a unui buton, modul Sport modifică setările suspensiei pentru a spori rigiditatea, măreşte agilitatea reducând mişcările de ruliu şi permite un răspuns direct al sistemului de direcţie.

Modul OPC oferă cea mai avansată experienţă de conducere: sistemul de direcţie oferă un răspuns mai direct faţă de modul Sport, precum şi acceleraţia, iar şasiul este setat pentru oferi performanţă maximă. Iluminarea panoului de instrumente se schimbă în culoarea roşie pentru a semnaliza că autovehiculul se află în modul OPC.

Faţă de modelul GTC Astra de 1,6 l (180 cp), inginerii OPC au crescut rigiditatea arcurilor standard cu aproximativ 30% şi au micşorat garda la sol cu încă zece milimetri, poziţionând autovehiculul şi mai aproape de carosabil.

Pentru a oferi şoferului un stil de conducere mai agil şi un răspuns mai prompt din partea autovehiculului, a fost mărită de asemenea şi rigiditatea bucşelor şi a punţii spate.

Asemenea sistemului FlexRide, sistemul de control al stabilităţii ESP oferă trei moduri diferite de funcţionare în funcţie de cât de dinamic şi sportiv este stilul de conducere al şoferului.

Setarea standard care a fost optimizată pentru modelul OPC oferă un nivel maxim de siguranţă în situaţiile de conducere de zi cu zi, fără ca şoferul să piardă controlul autovehiculului. Modul Competitiv ridică pragul la care intervin sistemele automate.

Cu toate acestea, atunci când autovehiculul se află la limita unei situaţii periculoase, acesta va fi stabilizat de sistemul de frânare. Sistemul ESP este dezactivat atunci când butonul ESP este ţinut apăsat timp de peste cinci secunde, intrând astfel în modul ESP-oprit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel furnizează noului Astra OPC un șasiu performant.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel furnizează noului Astra OPC un șasiu performant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei