Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 sep 2012 - Anul XVII, nr. 228 (5133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hyundai introduce noul model compact i30 în trei uși

Hyundai extinde familia de modele din segmentul C cu noua generație i30 în 3 uși. Conceput strict pentru Europa, noul exponent întărește prezența mărcii într-unul dintre cele mai competitive segmente auto. Designul proaspăt al caroseriei va contribui la creșterea vânzărilor și imaginii Hyundai în Europa.

Noua generație i30 oferă standard lumini de zi cu LED, lumini de ceață, transmisie manuală cu 6 trepte, bancheta spate fracţionară 60:40, geamuri electrice față, sistem audio cu patru difuzoare și un computer de bord multi-mod.

În funcție de preferințele pieței, noua generație i30 este disponibilă cu 6 motorizări – 3 diesel și 3 pe benzină cu o gamă largă de puteri, de la 90 până la 135 CP.

Cumpărătorii noii generații i30 au de ales între transmisii cu 6 trepte manuale sau automate. Transmisia automată este o opțiune pentru toate modelele 1.6 litri, în timp ce propulsoarele de 1.4 litri vor fi disponibile doar cu cutie manuală.

Ca parte din pachetul dinamic îmbunătățit, noua generatie i30 oferă cumpărătorilor din segmentul C o nouă opțiune a sistemului inovator Hyundai FLEX STEER. Acesta dispune de trei moduri de operare – Confort, Normal şi Sport – și permite șoferului să varieze nivelul de asistență care se potrivește cel mai bine condițiilor de rulare.

Complet independentă, suspensia este de tip MacPherson cu bara stabilizatoare anti-ruliu în față, și multi-link în spate – ambele cu geometrie optimizată pentru a exploata ecartamentul mai lat al mașinii și pentru o ținută de drum îmbunătățită.

Noua generatie i30 în 3 uși vine cu cele mai noi tehnologii de siguranță activă și pasivă. Dotările de siguranță activă includ ESP, VSM (Sistem de management al stabilității), ABS (Sistem anti-blocare a roților), BAS (sistem de asistență la frânarea de urgență) HAC (sistem de asistență la plecarea din pantă).

În ceea ce privește siguranța pasivă, structura caroseriei are un procentaj ridicat de oțel rezistent la rupere și oferă trei noi bare care se îmbină la suspensia față sau spate pentru mai multă rigiditate.

Fiecare i30 este dotat standard  cu 6 airbaguri – față, lateral și cortină – în timp ce un airbag inovator pentru genunchiul șoferului este opțional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai introduce noul model compact i30 în trei uși.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai introduce noul model compact i30 în trei uși0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei