Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

BMW aduce trei modele noi la Salonul Auto de la Paris

BMW are cu ce se lăuda la ediția 2012 a Salonului Auto de la Paris. Un concept, două modele noi și un pachet de accesorii cu aer sportiv vor face deliciul fanilor mărcii germane. În plus, datorită ultimelor sale modele din diferite game, BMW trimite un mesaj impresionant în ceea ce priveşte eficienţa, calitatea premium şi tehnologia inovatoare.

 

BMW Concept Active Tourer

Salonul Auto de la Paris 2012 va marca premiera BMW Concept Active Tourer, care oferă o avanpremieră a inovaţiilor viitoare din segmentul compact premium. Cu acest studiu, BMW demonstrează soluţii revoluţionare în ceea ce priveşte interiorul şi conceptul de transmisie. Acesta din urmă dispune de o combinaţie nouă între confort şi funcţionalitate, pe de-o parte, şi performanţe dinamice şi stil, de cealaltă parte: o transmisie hibrid plug-in asigură cel mai înalt nivel de eficienţă.

Cu o lungime exterioară de 4.350 milimetri, proporţii sportive şi linii emblematice, conceptul aduce atracţia estetică specifică BMW într-un alt segment auto. Poziţia ridicată a scaunelor, spaţiul generos pentru conducător şi pasageri şi portbagajul extensibil flexibil sunt aspecte definitorii pentru interiorul BMW Concept Active Tourer.

O versiune specială a conceptului BMW eDrive se ocupă de aspectele dinamice care constituie caracterul studiului. Sistemul cuprinde un motor cu trei cilindri, pe benzină, şi un electromotor sincron, care generează o putere totală de 190 CP şi accelerează BMW Concept Active Tourer de la 0 la 100 km/h în mai puţin de opt secunde. Automobilul are un consum mediu sub 2,5 l/100 km şi emisii CO2 mai mici de 60 g/km.

 

BMW Seria 1 xDrive

La Paris, sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive va avea premiera în cadrul gamei BMW Seria 1. Acum, sistemul care distribuie cuplul variabil între puntea faţă şi cea spate este disponibil şi pentru modelul compact. Cele două variante prezentate pentru lansarea pe piaţă sunt BMW 120d xDrive şi BMW M 135i xDrive.

Noul model diesel BMW 114d va fi şi el prezentat în cadrul ediţiei 2012 a Salonului Auto de la Paris: motorul cu patru cilindri, de 1,6 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo dezvoltă o putere de 95 CP, iar consumul mediu mixt este de 4,1-4,3 l/100 km.

Noutăţile prezentate pentru noul BMW Seria 1 vor fi disponibile şi în România până la sfârşitul acestui an.

 

BMW 320i

În plus, BMW profită de expoziţia de la Paris pentru a prezenta primul model propulsat de un motor pe benzină care este orientat clar spre eficienţă. BMW 320i EfficientDynamics Edition Sedan dispune de aceeaşi tehnologie de reducere a consumului ca toate celelalte modele, dar şi de dotări aerodinamice suplimentare şi un reglaj al motorului şi rapoarte ale transmisiei specifice. La această versiune a modelului, motorul de 2,0 litri cu tehnologie BMW TwinPower Turbo dezvoltă un maxim al puterii de 170 CP. BMW 320i EfficientDynamics Edition Sedan accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,6 secunde şi combină spiritul sportiv cu un consum mediu  de 5,3 l/100 km. Toate acestea îl fac cel mai economic motor pe benzină din actuala gamă BMW.

 

Noile accesorii BMW M Performance

Produse speciale din gama de accesorii BMW M Performance permit exprimarea autentică a pasiunii pentru motorsport. Salonul Auto de la Paris va fi gazda premierei produselor din acest program conceput special pentru noul BMW Seria 3 Sedan.

Produsele nou dezvoltate pentru BMW Seria 1 (3 uşi) şi noul BMW Seria 3 Touring vor fi disponibile din toamna acestui an. Componentele pentru transmisie, suspensie, aerodinamică şi cockpit furnizează o mai mare dinamică şi putere a motorului, reduc masa şi optimizează proprietăţile aerodinamice. De asemenea, ele asigură o doză suplimentară de sportivitate în privinţa aspectului şi ambianţei interioare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW aduce trei modele noi la Salonul Auto de la Paris.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW aduce trei modele noi la Salonul Auto de la Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei