Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2012 - Anul XVII, nr. 217 (5122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mini dezvăluie noul SUV-coupe Paceman

Mini vrea să impresioneze publicul european cu o creație puternică, sportivă și elegantă. Se numește Paceman și este evoluția firească a unui concept prezentat anul trecut la Detroit. Versiunea de serie va sosi la Paris cu patru variante de motoare, suspensie sport și tracțiune integrală, primele comenzi urmând să fie preluate în prima parte a anului 2013.

Marca britanică afirmă că Paceman este primul Sports Activity Coupé din segmentul compact premium.

Cel de-al şaptelea model din portofoliul Mini are propriul caracter, dar demonstrează legături ferme cu stilul inconfundabil al mărcii britanice premium. Cu două uşi şi un hayon mare, Paceman completează sportivitatea elegantă a proporţiilor sale cu o nouă interpretare a interiorului familiar al modelelor Mini.

Datorită poziţiei uşor ridicată a scaunelor spre înainte, conducătorul şi pasagerul din dreapta beneficiază de o vizibilitate excelentă, în timp ce pasagerii din spate au parte de un spaţiu extrem de generos. ”Scaunele oferă un suport lateral foarte bun şi confort ridicat, într-o ambianţă specifică unei limuzine”, afirmă Mini.

Prin rabatarea scaunelor din spate, capacitatea portbagajului se extinde de la 330 la un maxim de 1.080 de litri.

Motoarele pe benzină disponibile pentru Cooper Paceman şi Cooper S Paceman şi versiunile diesel de la Cooper D Paceman şi Cooper SD Paceman acoperă puteri cuprinse între 112 CP şi 184 CP. Toate aceste motoare sunt combinate în echiparea standard cu o transmisie manuală cu 6 trepte, chiar dacă opţional este disponibilă şi o cutie de viteze automată cu 6 rapoarte.

Sistemul de tracţiune integrală Mini ALL4 se află în echiparea variantelor Cooper S Paceman, Cooper SD Paceman şi Cooper D Paceman.

Opt culori sunt disponibile pentru exterior, inclusiv noile variante Brilliant Copper, Blazing Red şi Starlight Blue. Plafonul şi capacele oglinzilor retrovizoare pot fi vopsite în culoarea caroseriei, alb sau negru.

Paceman a fost conceput din start ca un model cu patru locuri. Datorită poziţiei uşor ridicate a scaunelor spre înainte, conducătorul şi pasagerul din dreapta beneficiază de o vizibilitate excelentă asupra traseului.

Tehnologia Minimalism, disponibilă standard la toate modelele, include Brake Energy Regeneration (generarea energiei la frânare), operarea inteligentă a componentelor auxiliare, Electric Power Steering (EPS / servodirecţie electrică) şi Gear Shift Indicator (indicator al punctului de schimbare a vitezelor) care, asemenea funcţiei Auto Start/Stop, funcţionează în combinaţie cu transmisia manuală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mini dezvăluie noul SUV-coupe Paceman.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini dezvăluie noul SUV-coupe Paceman0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei