Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iul 2012 - Anul XVII, nr. 171 (5076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

BMW M6, totul la superlativ

BMW scoate la bătaie o nouă generație M6. Disponibilă în versiunea coupé şi cabrio alătură, aceasta combină performanţa dinamică remarcabilă cu luxul, eleganţa şi confortul călătoriei. Interacţiunea precisă între motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo (560 CP), transmisia M cu şapte trepte, cu dublu ambreiaj şi Drivelogic, diferenţialul activ M, tehnologia şasiului adaptată modelului, echilibrul ideal al maselor şi proprietăţile aerodinamice optimizate.

Armonia conceptuală specifică gamei BMW M cuprinde şi particularităţi ale structurii caroseriei celor două modele.

Noul BMW M6 Coupé are un acoperiş uşor, conturat dinamic, realizat din fibră de carbon (CFRP). Pe de altă parte, noul BMW M6 Cabriolet este echipat cu un soft de calitate şi cu un mecanism de operare integral electro-mecanic.

Unei experienţe unice de utilizare cotidiană se alătură performanţa remarcabilă prin utilizarea tehnologiilor împrumutate din sporturile cu motor. BMW M6 Coupé sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde, BMW M6 Cabriolet în 4,3 secunde.

Pe de altă parte, caracterul dinamic al ambelor modele este definit de răspunsul motorului în orice regim de turaţie, precizia direcţiei şi de accelerare la ieşirea din viraje, manevrabilitatea controlabilă cu precizie sub forţele laterale şi capacitatea de oprire. Cele mai noi inovaţii concepute pentru a optimiza manevrabilitatea noilor BMW M6 Coupé şi BMW M6 Cabriolet în situaţii de condus dinamic sunt frânele M (ceramică şi carbon), disponibile în premieră ca opţiune.

O altă calitate este pasul important în privinţa eficienţei pe care îl fac cele două maşini sport superperformante. Noul BMW M6 Coupé înregistrează un consum mediu de combustibil de 9,9 litri per 100 kilometri şi un nivel al emisiilor CO2 de 232 grame per kilometru. Datele echivalente pentru noul BMW M6 Cabriolet sunt 10,3 l/100 km şi 239 g/km.

În ciuda unei creşteri de 10 procente a puterii motorului şi de 30% a cuplului maxim - la 680 Nm -, consumul de combustibil şi nivelul emisiilor CO2 au fost reduse cu peste 30 %  la ambele modele comparativ cu generaţia anterioară.

Proporţiile clasice, liniile sportive, dar elegante ale BMW Seria 6 şi limbajul de design familiar al gamei BMW M definesc formele noilor BMW M6 Coupé şi BMW M6 Cabriolet. Suprafeţele puternic conturate subliniază aura sportivă a celor două modele.

Elementele stilistice M au fost influenţate direct de consideraţii tehnice - precum aer de răcire suplimentar, geometria şasiului şi aerodinamica – subliniind performanţa remarcabilă a celor două modele.

Acesta este un exemplu clar al modului în care caracterul dinamic, care determină cele mai avansate versiuni ale luxosului Coupé şi ale exclusivistului Cabriolet, este exprimat cu acurateţe prin design.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW M6, totul la superlativ.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW M6, totul la superlativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei