Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2012 - Anul XVII, nr. 163 (5068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Volkswagen Polo împrumută costumul vehiculelor 4x4

 

Volkswagen a reușit să facă din noul Polo o mașină pe placul europenilor, dovada fiind locurile doi ocupat în clasamentul celor mai bine vândute modele din Europa. Pe lângă versiunile obișnuite și sportivul GTI, mașina subcompactă caută să cucerească tinerii prin aspectul de mașină 4x4 îl urmează îndeaproape. Acesta este CrossPolo un produs ce preia aspectul versiunilor crossover, fără însă a-și permite să ruleze acolo unde doar Passat Alltrack sau Touareg se pot aventura.

Cu o gamă de șase motorizări, CrossPolo caută să mulțumească un segment cât mai variat de clienți. Versiunile oferite au puteri cuprinse între 70 CP și 105 CP. Modelul de intrare vine echipat cu motorul de 1.2 litri de 70 CP. Lista este completată de versiunile 1.4 litri ce dezvoltă 85 CP și 1.2 TSI de 105 cai putere.

Echipate cu sistem de injecție directă, agregatele diesel sunt mai silențioase iar filtrul de particule din dotare reduce cantitatea de emisii.

Toate unitățile TDI au cilindreea de 1,6 litri și dezvoltă 75 CP, 90 CP și 105 CP. Consumul mediu declarat de producător este de 4,3 litri la 100 km și emisii de 113 grame de CO2 pe kilometru. Toate propulsoarele sunt cuplate la o cutie manuală cu 6 trepte, opțional fiind disponibilă și cutie automată DSG cu 7 trepte.

CrossPolo vine cu elemente estetice ce sporesc impactul vizual, dar au și un caracter practic. Scutul din metal protejează baia de ulei și rezervorul, iar garda la sol mai înaltă (+15 mm), asigură un parcurs sigur pe drumuri neumblate.

Ornamentele din plastic aflate de jur împrejurul caroseriei au o culoare închisă, apropiată carbonului, și servesc nu doar ca material plastic ce acoperă pasajele aripilor, praguri, portiere și spoilere ce feresc mașina de zgârieturi și lovituri.

Deși par simple elemente decorative, barele de amarare vopsite argintiu își vor demonstra utilitatea de fiecare dată când se vor afla sub greutatea bagajelor de maxim 75 de kilograme.

Personalizat discret doar pe ușile din spate și scaune, modelul vine cu o gamă de 6 culori pentru caroserie, scaune sport în două nuanțe, volan îmbrăcat în piele, și pedalier din aluminiu.

Demn de menționat faptul că Volkswagen a reușit să îmbine pe modelul de orașaspectul distinctiv al unui crossover cu versatilitatea unei versiuni break. O podea flexibilă, ce poate fi reglată în două moduri, creează o suprafață plană foarte mare, iar un sistem de plase fixează obiectele împiedicându-le să se răstoarne.

Spațiul pentru bagaje poate ajunge la 952 de litri dacă bancheta se pliază, o valoare impresionantă luând în considerare dimensiunile interioare și valoarea standard a portbagajului, de 280 de litri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Polo împrumută costumul vehiculelor 4x4.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen Polo împrumută costumul vehiculelor 4x40.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei