Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2012 - Anul XVII, nr. 150 (5055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mini Roadster, compact și deschis

 

MINIdezvăluie ultima creație destinată segmentului premium. Se numește Roadster și este cel de-al şaselea model din gama constructorului britanic de automobile premium. Acesta întruchipează sportivitatea veritabilă şi plăcerea condusului urban sub cerul liber. Motoarele puternice şi tehnologia sofisticată a şasiului cu reglaje individuale în funcţie de model arată că sentimentul de karting rămâne o caracteristică definitorie a mărcii.

Reproducerea fidelă a limbajului de design emblematic pentru MINI, dar păstrând proporţiile unui roadster, face ca primul model decapotabil cu două locuri din istoria MINI să dispună de o charismă inconfundabilă şi irezistibilă.

Chiar şi cu acoperişul închis, MINI Roadster afişează o siluetă elegantă, astfel că tranziţia de la soft top spre partea din spate evidenţiază clar designul specific în trei volume. Acest concept cuprinde o separare clară a portbagajului automobilului (capacitate: 240 litri) de compartimentul pasagerilor, în timp ce sistemul lat de încărcare din spatele scaunelor sporeşte caracterul practic.

Încă de la lansare, modelul MINI Roadster va fi disponibil cu patru motoare pe benzină şi diesel. Gama de modele este compusă din MINI Cooper Roadster (122 CP), MINI Cooper SD Roadster (143 CP) şi MINI Cooper S Roadster (184 CP), în timp ce vârful de lance este superperformantul MINI John Cooper Works Roadster (211 CP).

Tehnologia şasiului este un element distinctiv important pentru MINI. Aceasta include Electric Power Steering (servodirecţie electrică), Dynamic Stability Control (DSC / control dinamic al stabilităţii) alături de caroseria cu rigiditate torsională ridicată (completată de elemente speciale de consolidare), centrul coborât de greutate al automobilului şi cel mai elaborat sistem de suspensie din segment (MacPherson pentru puntea faţă şi multibraţ pentru puntea spate).

La acestea se adaugă sisteme precum Hill Start Assistent sau EDLC (Electronic Differential Lock Control / gestiune electronică a diferenţialului) pentru puntea faţă.

Nivelul de confort şi personalizare poate fi extins şi mai mult printr-o serie de opţiuni atractive cum ar fi faruri adaptive cu xenon, carcasă neagră pentru faruri, Comfort Access şi Always Open Timer (prezentat prima dată pe MINI Cabriolet).

De asemenea, MINI Roadster oferă şi posibilitatea utilizării în automobil a funcţiilor inovatoare MINI Connected pentru infotainment şi comunicare. Cu ajutorul telefonului mobil al utilizatorului, MINI a fost prima marcă care a oferit acces la internet în automobil şi în România şi oferă în continuare o serie de aplicaţii unice, inovatoare, în stilul său caracteristic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mini Roadster, compact și deschis.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini Roadster, compact și deschis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei