Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2012 - Anul XVII, nr. 150 (5055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

BMW X1 s-a vândut în peste 300.000 de unități

 

BMW are deja o tradiţie a inovaţiei prin gama de modele BMW X. Al patrulea model al familiei, BMW X1, deschidea la lansarea din toamna anului 2009 un nou segment pentru piaţa premium. Încă de la lansare, noul model a captat atenţia publicului şi specialiştilor, adjudecând un număr important de premii naţionale şi internaţionale.

Prima distincţie importantă a fost acordată de revista „OFF ROAD”, BMW X1 impunându-se în clasa „Crossover”. La începutul anului 2010, revista italiană Quattroruote încorona BMW X1 cu titlul „Noutatea anului”.

Ulterior modelul era distins cu titlul „Auto Trophy” oferit de revista germană „Auto Zeitung”, premiul „red dot award” pentru design de produs, „Auto Bild Design Award” pentru categoria „SUV, Vans şi 4x4”. Tot revista Auto Bild îl desemna lider în segment în ceea ce priveşte valoarea de revânzare, mulţumită popularităţii şi calităţii noului model.

La sfârşitul lunii iunie 2012, BMW X1 a ajuns la 300.000 unităţi livrate către clienţi în numai doi ani şi jumătate de la debut.

În România, BMW X1 este unul dintre principalele motoare ale creşterii mărcii, cu 127 unităţi livrate către clienţi în primele 5 luni, echivalentul unui plus de 36,6%. În total, de la lansare, în România au fost livrate 700 de unităţi. Din acest total, peste 80% sunt modele diesel de 4 cilindri cu tracţiune integrală.

De altfel, pentru tracţiunea integrală au optat 92% dintre clienţi, în timp ce trei din patru au ales cutia automată şi unul din trei a ales pachetul de design BMW X Line. În topul celor mai populare culori au fost, în această ordine, Negru şi Negru Sapphire, Alb Alpine şi Maro Marrakesh, acestea trei totalizând aproape 70% din opţiunile clienţilor.

BMW X1 a primit un set de îmbunătăţiri importante, de la modificări de design, până la noi tehnologii şi motorizări. De la sfârşitul lunii iulie, noul model va fi disponibil cu 5 motorizări diesel şi 3 benzină, portofoliul acoperind puteri între 116 CP şi 245 CP. Din gamă face parte şi BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition care dezvoltă 163 CP şi un consum mediu în testul de consum EU de numai 4,5 litri/ 100 km corespunzător unor emisii CO2 de 119 g/km, ceea mai mică valoare pentru un SUV premium.

Pachetul de tehnologii include de asemenea un spectru larg – de la motorizări cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi cutia automată cu 8 trepte (unică în segment), până la soluţii de comunicaţie fără egal, care includ aplicaţii internet precum BMW Apps şi Aupeo!.

Noul model va fi disponibil pe piaţa din România de la sfârşitul lunii viitoare cu un preţ începând de la 23 900 Euro fără TVA pentru BMW X1 sDrive18i.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW X1 s-a vândut în peste 300.000 de unități.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW X1 s-a vândut în peste 300.000 de unități0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei