Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iun 2012 - Anul XVII, nr. 149 (5054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Škoda a lansat nou Citigo în România

Škoda lansează în România cel mai noul model al mărcii. Se numește Citigo și este primul model din clasa A a producătorului din Mladá Boleslav. În ciuda dimensiunilor reduse, aceasta oferă utilizarea la maximum a spaţiului disponibil, precum şi locuri confortabile pentru patru pasageri.

Modelul Citigo lansat în România va fi disponibil atât în versiunea de caroserie cu trei uşi, cât şi în versiunea cu cinci uşi.

“Škoda Citigo are o importanţă strategică pentru portofoliul Škoda, fiind primul model cu care intrăm pe un segment deosebit de competitiv: clasa automobilelor de mici dimensiuni. Dacă ne raportăm la condiţiile de piaţă şi la preferinţele actuale ale românilor în ceea ce priveşte automobilul personal, Škoda Citigo este modelul care reuneşte toate cerinţele acestora, prin urmare suntem încrezători că va fi adoptat rapid pe piaţa locală”, a declarat Vlad Rusu, Brand Manager ŠKODA, parte din Porsche Romania.

Citigo este primul model al mărcii care conţine noua siglă de identitate integrată în caroseria automobilului. În ciuda dimensiunilor sale mici, Citigo impresionează cu un spaţiu interior amplu şi cu elemente de design foarte atractive. Cu o lungime de 3,56 metri, o lăţime de 1,65 metri şi o înălţime de 1,48 metri, Citigo este unul dintre cele mai mici autovehicule din segmentul său. Volumul pentru bagaje este de 251 de litri. Acesta poate fi extins la 951 de litri, o valoare de top pentru segmentul A.

Modelul Citigo este prevăzut cu patru airbaguri, centurile cu pretensionare, sistemul ABS şi, în premieră pentru un autovehicul Škoda, sistemul activ de frânare ”City Safe Drive” care previne coliziunile când automobilul rulează cu o viteză de până la 30 km/h.

Modelul Citigo este cel care închide locul neocupat dintre generaţii, având printre grupurile ţintă şoferii tineri, familiile tinere şi, de asemenea, o clientelă matură.

“Škoda Citigo este o maşină citadină prin definiţie. Este creată pentru omul activ, care are nevoie să se deplaseze rapid în locuri aglomerate şi pentru care timpul este deosebit de important. Pentru aceste persoane maşina îndeplineşte două roluri esenţiale: este funcţională şi defineşte un stil de viaţă modern”, a precizat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Škoda România.

Modelul Citigo este disponibil în doua variante de motorizare, pe benzină, cu trei cilindri, de 1,0 litri, iar puterile pe care le furnizează sunt de 60 CP şi 75 CP. Consumul de carburant şi emisiile sunt de 4,5l/100km şi 105g CO2/ km pentru motorul de 60 CP.

Motorul de 75 CP consumă 4,7l/100km şi emite 108g de CO2 pe km.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Škoda a lansat nou Citigo în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Škoda a lansat nou Citigo în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei