Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel dezvăluie noul Astra sedan

Opel îşi extinde gama de autovehicule Astra de succes cu o nouă variantă sedan, sportivă şi elegantă. Având punctele forte specifice modelului Astra, inclusiv tehnologiile avansate şi calitatea recunoscută la nivel global, noul notchback elegant reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienţii care ar opta, în mod normal, pentru acelaşi tip de autovehicul din clasa medie. Cu acest nou sedan cu patru uşi şi variantele hatchback cu cinci uşi, Sports Tourer station wagon şi îndrăzneţul GTC coupe, gama de modele Astra, cel mai bine vândut autovehicul Opel, este acum completă.  

În iunie, atunci când va fi pus în vânzare noul Astra sedan, clienţii pot alege între şapte variante de motorizare: patru unităţi pe benzină (cu puteri de la 100 cp până la 180 cp), dintre care trei pot fi combinate cu o transmisie automată cu 6 trepte de viteză şi trei motoare diesel (cu puteri de la 95 cp până la 130 cp). Cele două modele ultra-eficiente Astra notchback 1.7 CDTI ecoFLEX cu sistem Start/Stop şi tehnologii de sporire a eficienţei combină puterea de 110 cp sau 130 cp cu un consum de doar 3,7 litri/100 km.

Acesta corespunde unui nivel al emisiilor de CO2 de doar 99 g/km. La începutul anului viitor, pe lângă această gamă largă de trenuri de rulare, noul model Astra cu patru uşi va beneficia de pe urma lansării celei de a patra generaţii a motorului Opel pe benzină cu patru cilindri SIDI ECOTEC, deosebit de eficient, puternic şi rafinat, cu o cilindree de 1,6 litri, supraalimentare şi injecţie directă de benzină. 

Noul Astra sedan oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uşi. Prin rabatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1010 litri. 

Cu un design sportiv şi elegant, calităţile specifice modelului Astra şi o gamă largă de tehnologii avansate – unele fiind unice, altele neobişnuite pentru acest segment – noul notchback compact cu patru uşi al mărcii Opel se adresează clienţilor cu aşteptări ridicate. Iluminarea frontală adaptivă (AFL+) cu faruri bi-xenon şi o gamă de funcţii de iluminare sofisticate, inclusiv distribuţia variabilă a luminii, iluminarea în curbe, iluminarea în viraje şi asistentul pentru faza lungă îmbunătăţesc şi mai mult siguranţa activă.

Şasiul adaptiv FlexRide reglează automat amortizoarele la condiţiile de trafic şi îi oferă şoferului posibilitatea de a alege între trei moduri diferite – modul Standard, modul Tour pentru o călătorie confortabilă şi modul Sport pentru reacţii mai prompte. Scaunele deosebit de ergonomice şi certificate de AGR care oferă o poziţie confortabilă pentru spate, sunt disponibile pentru şofer şi pasagerul din faţă.

Pe lângă acestea, există şi mai multe sisteme infotainment care oferă o călătorie mai relaxantă şi mai sigură. Sistemul de navigaţie superior Navi 900 include trasee pentru peste 30 de ţări europene şi un ghid de călătorie digital stocat pe un card SD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel dezvăluie noul Astra sedan.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel dezvăluie noul Astra sedan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei