Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

BMW prezintă noul Seria 3 Touring

BMW aduce pe piață o nouă versiune pentru Seria 3. Modelul Touring ce va sosi la toamnă îşi pune amprenta asupra segmentului breakurilor sportive premium prin dinamică şi eficienţă. Interiorul spaţios al noului automobil este conceput pentru a se adapta la toate provocările pe care le ridică stilul de viaţă activ şi modern al clienţilor. În acest rol, noul BMW Seria 3 Touring convinge atât prin modul sportiv, elegant şi dinamic cu care parcurge distanţele, cât şi prin faptul că este un automobil confortabil şi spaţios pentru preocupări sportive şi de timp liber.

BMW Seria 3 Touring este aşteptat să debuteze în România în luna septembrie. Preţul de pornire va fi de 25.450 Euro fără TVA pentru versiunea BMW 316i.

Linia uşor înclinată a acoperişului, geamurile laterale ce se prelungesc mult spre înapoi şi spatele puternic se combină într-o siluetă prelungită pentru a crea caracterul distinctiv al versiunii Touring şi pentru a evidenţia, încă de la prima apariţie, potenţialul noii variante BMW Seria 3.

Cu un plus de 97 de milimetri la lungimea totală a automobilului şi de 50 de milimetri la ampatament, noul BMW Seria 3 Touring oferă mai mult spaţiu pentru pasageri şi pentru bagaje. Mărirea capacităţii cu 35 de litri (la un total de 495 de litri) înseamnă că portbagajul poate oferi cel mai mare spaţiu din segment.

Alături de plusul de utilitate şi versatilitate, noul BMW Seria 3 Touring beneficiază şi de un confort îmbunătăţit al călătoriei, de disponibilitatea noilor linii de design Sport Line, Luxury Line şi Modern Line, precum şi de concepte de materiale şi culori familiare de la recent lansatul BMW Seria 3 Sedan. Disponibil de la lansare va fi şi pachetul opţional M Sport.

Clienţii pot alege încă de la lansare unul din cele trei motoare rafinate, economice şi puternice, toate echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo. Alături de noul motor pe benzină, cu patru cilindri, ce dezvoltă 245 CP şi de versiunea revizuită a propulsorului diesel de 2,0 litri care oferă 184 CP, gama include şi un motor diesel optimizat, cu şase cilindri dispuşi în linie, care produce 258 CP şi combină dinamica sportivă cu un nivel redus semnificativ al consumului de combustibil şi al emisiilor. Toate motoarele îndeplinesc prevederile standardului de emisii EU5, în timp ce motorizarea diesel a modelului 320d poate fi optimizată suplimentar pentru a respecta specificaţia EU6.

O transmisie manuală cu şase trepte transferă puterea către puntea spate la motorizările cu patru cilindri. De asemenea, BMW oferă opţional şi o inovatoare transmisie automată cu opt trepte, disponibilă standard la motorul diesel cu şase cilindri dispuşi în linie. O altă opţiune este cutia de viteze automată cu opt rapoarte cu clapete de schimbare a vitezelor dispuse pe volan. Ambele variante de transmisie sunt completate de funcţia Auto Start-Stop de reducere a consumului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW prezintă noul Seria 3 Touring.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW prezintă noul Seria 3 Touring0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei