Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2012 - Anul XVII, nr. 101 (5006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW X1 Facelift va sosi la toamnă în România

BMW a continuat tradiţia mărcii de a deschide noi segmente de automobile. De la debutul din septembrie 2009, primul SUV compact premium s-a dovedit un succes remarcabil. În cei doi ani şi jumătate de când este disponibil, BMW X1 a ajuns la mai bine de un sfert de milion de clienţi.

În România s-au livrat în total 625 de automobile (până în martie 2012). Anul 2011 l-a încheiat pe poziţia a doua în topul celor mai de succes modele ale mărcii cu o creştere de 139%, pentru ca în primul trimestru al acestui an să devină cel mai de succes model BMW, cu o creştere de 90% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Pentru a întări poziţia pe piaţă, BMW X1 are programat să primească o serie de îmbunătăţiri de design şi tehnologie. Noul model este programat să debuteze pe pieţele din întreaga lume în toamna acestui an, preţul pentru România urmând a fi anunţat la o dată ulterioară.

Modificările de design urmăresc să întărească imaginea noului BMW X1 definit prin agilitate, eleganţă urbană, dar şi prin trăsăturile gamei BMW X – robusteţe şi versatilitate. Pentru o prezenţă mai dinamică, care inspiră forţă, garantează noile faruri de zi cu inele LED şi lumini de accent orizontale LED.

Partea frontală a noului BMW X1 este marcată de patru linii care se întâlnesc deasupra numărului de înmatriculare, formând un X. Interiorul a primit o restilizare uşoară, marcată de orientarea mai pronunţată a consolei centrale către conducătorul auto, un element distinctiv al mărcii implementat prima dată la jumătatea anilor ’70. Se remarcă de asemenea un nou design al display-ului iDrive şi folosirea de  materiale noi, în special în zona gurilor de aerisire.

Pentru prima dată în gama BMW X debutează liniile de design – BMW xLine şi BMW Sport Line. Este vorba de elemente de personalizare special definite de designeri BMW şi care, alături de pachetul M Sport, oferă posibilităţi suplimentare de individualizare.

Portofoliul de motorizări a fost extins cu o serie de propulsoare noi cu tehnologie BMW TwinPower Turbo. Sunt disponibile acum 5 versiuni diesel şi 3 benzină cu puteri între 116 CP şi 245 CP. Noutăţile sunt X1 sDrive16d (116 CP), care devine cel mai accesibil diesel şi X1 xDrive25d (218 CP). Acesta din urmă înlocuieşte xDrive23 cu un propulsor tot de doi litri diesel cu două turbine, dar care dezvoltă mai multă putere.

Pachetul de tehnologii BMW TwinPower Turbo, de care beneficiază toate motorizările noi, se remarcă, alături de performanţă crescută şi un consum mai mic.

O listă extinsă de echipamente opţionale include sistem de navigaţie şi aplicaţii internet (BMW Apps şi BMW Live), sistem de sunet Harman Kardon, funcţia Acces confort, operare automată fază lungă, Faruri Xenon adaptive sau cameră pentru mersul înapoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW X1 Facelift va sosi la toamnă în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW X1 Facelift va sosi la toamnă în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei