Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2012 - Anul XVII, nr. 65 (4970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW X5 M50d şi X6 M50d redefinesc sportivitatea

BMW introduce o nouă gama de sportive în familia X5 și X6. De această dată este vorba de versiunile diesel de performanță în centrul cărora se află noul motor cu șase cilindri în linie de 381 CP. Fără rival în segment, noul propulsor oferă modelelor BMW X5 M50d şi BMW X6 M50d performanţe impresionante, pe care competiţia nu le poate oferi nici cu propulsoare de cilindree mai mare.

Noua tehnologie M Performance TwinPower Turbo aduce o creştere semnificativă a puterii şi a cuplului de-a lungul unei plaje mari de turaţii. În acelaşi timp, consumul de combustibil şi nivelul emisiilor în ciclul de testare EU au rămas aproape neschimbate faţă de versiunile de şase cilindri diesel de putere mai mică.

Transmisia automată Sport cu opt trepte şi sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive – optimizat pentru fiecare model în parte - sunt reunite cu modificări precise ale componentelor şasiului şi cu jante din aliaj uşor care sunt dezvoltate exclusiv pentru BMW M Performance Automobiles pentru a furniza caracteristicile de condus dominate de agilitate şi precizie.

Tehnologia sistemului de propulsie şi a şasiului, în combinaţie cu sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, permite modelelor BMW X5 şi BMW X6 să demonstreze un control remarcabil. Datorită celui mai puternic motor diesel din gama de propulsoare BMW, combinat cu transferul puterii, proprietăţile de manevrabilitate şi echilibrul aerodinamic - toate optimizate - pentru care automobilele M sunt renumite, BMW X5 M50d şi BMW X6 M50d stabilesc noi standarde în clasele lor în materie de sportivitate, armonie conceptuală şi eficienţă.

BMW M Performance aduce cele două modele BMW X la un nivel de performanţă pe care nici o altă maşină cu motorizare diesel din segmentele lor nu îl atinge. BMW X5 M50d accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde, BMW X6 M50d în doar 5,3 secunde, în timp ce consumul se situează la 7,5 litri per 100 kilometri pentru Sports Activity Vehicle, respectiv la 7.7 l/100 km pentru Sports Activity Coupé - puţin peste datele înregistrate de variantele diesel existente ale celor două modele. Emisiile CO2 sunt de 199 grame per kilometru pentru BMW X5 M50d şi de 204 g/km pentru BMW X6 M50d.

Transmisia automată Sport cu opt trepte, cu dinamică îmbunătăţită a schimbării vitezelor, şi sistemul de tracţiune integrală xDrive, au fost adaptate pentru a se potrivi fiecărui model în parte şi accentuează reglajul tradiţional al automobilelor BMW (cu tracţiune spate), pentru o notă suplimentară de sportivitate.

Noile modele îşi subliniază tendinţele dinamice sub forma unor dotări specifice de caroserie, care au rolul de a optimiza furnizarea aerului de răcire pentru motor, cât şi proprietăţile aerodinamice ale maşinilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW X5 M50d şi X6 M50d redefinesc sportivitatea.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
BMW X5 M50d şi X6 M50d redefinesc sportivitatea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei