Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2011 - Anul XVI, nr. 296 (4894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW introduce noua limuzină Seria 6 Gran Coupe

BMW aduce în clasa mare mult așteptatul coupe cu patru uși care va rivaliza cu celebrul Mercedes CLS. Noul Seria 6 Gran Coupe stabileşte referinţe noi în segment printr-o serie de tehnologii unice, de avangardă. În România va fi disponibil la jumătatea anului viitor, la preţul de pornire de 67.400 Euro fără TVA, modelul 640i Gran Coupe.

Cu o lungime de 5007 mm şi un ampatament de 2.968 mm, BMW Seria 6 Gran Coupe se remarcă printr-un spaţiu interior şi o ergonomie deosebit de remarcabile. Spaţiul generos este demonstrat şi de un al treilea loc în spate într-o configuraţie 4+1 locuri şi de volumul portbagajului de la 460 litri / 1265 litri.

 

Forţa designului

Noul model păstrează caracteristicile de design ale gamei BMW Seria 6: capota deosebit de lungă, grila faţă plonjată spre înainte, console scurte sau înălţimea redusă care contrastează cu lăţimea puternică a automobilului. Interiorul exclusivist are conducătorul auto în prim plan, panoul de bord este asimetric şi orientat uşor către şofer. Panourile uşilor se intersectează perfect, oferind o conexiune armonioasă care începe la panoul de instrumente şi se încheie la portbagaj.

O serie de elemente tehnologice, precum farurile integrale LED, display-ul iDrive de tip flatscreen sau sistemul de sunet Bang & Olufsen întăresc forţa designului noului model atât la interior, cât şi la exterior.

 

Funcţii care asigură o eficienţă crescută

Toate motoarele dispun de tehnologia BMW TwinPower Turbo: BMW 640i Gran Coupé (320 CP) cu motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, turbocompresor twin-scroll, injecţie directă şi BMW 640d Gran Coupé (313 CP) cu turbocompresor variabil secvenţial şi injecţie directă common-rail.

Gama este completată de "nava-amiral" BMW 650i Gran Coupé, echipată cu noul motor cu opt cilindri (450 CP), două turbocompresoare, injecţie directă şi Valvetronic.

Toate cele trei propulsoare sunt echipate standard cu transmisie sport automată cu opt trepte şi comutator Driving Experience Control care include modul ECO PRO. 

Toate modelele dispun de o serie extinsă de funcţii care asigură o eficienţă crescută, precum sistemul Auto Start-Stop, recuperarea energiei la frânare sau gestionarea inteligentă a echipamentelor auxiliare electrice.

 

Construcţie ultrauşoară inteligentă

Tehnologia şasiului, una de avangardă, include standard Electric Power Steering (servodirecţie electrică) şi Dynamic Damper Control (DDC / control dinamic al amortizoarelor), în timp ce Integral Active Steering (direcţie activă integral) şi Adaptive Drive sunt disponibile opţional. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive este disponibil încă de la lansare pentru BMW 650i Gran Coupé.

Construcţia ultrauşoară inteligentă preia elementele de la BMW Seria 6 Coupé şi BMW Seria 6 Cabriolet: uşi din aluminiu, cu geamuri laterale fără ramă, capotă din aluminiu, tehnologie a şasiului cu suspensii realizate în mare parte din aluminiu, panouri laterale faţă din termoplastic, capotă a portbagajului din fibră de sticlă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW introduce noua limuzină Seria 6 Gran Coupe.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
BMW introduce noua limuzină Seria 6 Gran Coupe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei