Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lancia Ypsilon s-a lansat în România

Lancia introduce pe piața românească un nou model de clasă mică. Începând din luna noiembrie, noua Lancia Ypsilon se întoarce în segmentul premium cu un nou suflu de eleganţă şi rafinament, o caroserie în cinci uşi (faţă de precedenta generaţie ce dispunea de trei portiere) şi echipată cu o gamă de motorizări ce include, alături de 1.3 Multijet de 95 CP şi 1.2 de 69 CP, şi noul Twin Air 0.9 85 CP.

Noua Ypsilon adaugă şi o puternică doză de pragmatism şi utilitate prin tot ceea ce înseamnă tehnologie, echipări, spaţiu şi accesibilitate.

Acum cu o adresabilitate mult mai largă, prin includerea în structura caroseriei a două noi portiere, noua Lancia Ypsilon îşi păstrează însă atuurile de maşină compactă şi design-ul Made in Italy. Pe de o parte, mânerele portierelor spate sunt incluse în rama uşii în aşa fel încât modelul dispune încă de farmecul unui mini în trei uşi, pe de altă parte, cu 3,84 m lungime, 1,64 m lăţime şi un ampatament de 2,39 m, Ypsilon poate transporta în condiţii confortabile până la 5 persoane şi dispune de unul dintre cele mai încăpătoare portbagaje din clasa sa (245 litri).

Din punct de vedere al siguranţei, modelul oferă în standard întreaga gamă de echipări specifice: ESP, ASR, Hill Holder, ABS+EBD şi 4 airbag-uri.

În privinţa opţionalelor, o notă de inedit este dată de sistemele Magic Parking şi Smart Fuel, două inovaţii recente ce sporesc caracterul original al noii Lancia Ypsilon: Magic Parking este un sistem activat de un buton aflat pe bord şi care facilitează parcarea autoturismului în spaţii foarte înguste. Într-o primă etapă este măsurat automat spaţiul pentru parcare semnalându-se daca acesta este suficient. În a doua etapă, prin intermediul sistemului, autoturismul efectuează automat virajul în marşarier, lăsând şoferului doar sarcina de a regla viteza cu ajutorul pedalelor de acceleraţie şi frână.

Smart Fuel permite alimentarea mult mai comodă şi mai sigură a automobilului, clasicul buşon rezervor fiind acum integrat în tubul de alimentare al rezervorului, deschizându-se şi închizându-se automat la introducerea/retragerea furtunului de alimentare. Gama existentă oferă posibilitatea ca noul model să fie comandat în nu mai puţin de 600 de versiuni diferite, datorită celor trei niveluri de echipare (Silver, Gold şi Platinum), 14 culori exterioare (dintre care trei bicolore), şase variante cromatice pentru tapiserii şi trei tipuri de jante.

Cu un preţ de pornire de 12.160 Euro cu TVA, noua Lancia Ypsilon mizează pe eleganţă, pe o notă de originalitate specifică mărcii, în raport cu competiţia şi în general pe un produs consistent din toate punctele de vedere ce îi asigură posesorului un statut aparte în marea masă a conducătorilor auto.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lancia Ypsilon s-a lansat în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lancia Ypsilon s-a lansat în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei