Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet Volt s-a lansat în Europa

Chevrolet, cea mai profitabilă marcă General Motors, este gata să se lupte cu titanii japonezi în clasa hibridelor. Cu ajutorul mult anticipatului Volt, americanii vor să pună punct hegemoniei instaurate de Toyota Prius și pe de altă parte încearcă să reducă influența noului model electric Nissan Leaf. Modelul electric cu autonomie extinsă s-a lansat și în Europa, cu ocazia centenarului mărcii.

Pe piața germană electricul Volt este disponibil cu un preţ de 41.950 de euro.

Oficialii Chevrolet afirmă că „Volt va fi cel mai bun autovehicul din clasa sa. Nici un alt producător de autovehicule nu oferă un model cu propulsie electrică ce poate fi folosit zilnic şi condus oriunde, oricând. Volt va avea echipamentele standard ale unui autovehicul care costă mult mai mult”.

Chevrolet Volt este singurul autovehicul electric de pe piaţă care poate funcţiona pe orice vreme şi în orice condiţii de conducere, fără limitări şi fără grija de a rămâne în pană în urma descărcării bateriei. Acesta are o autonomie totală de peste 500 de kilometri şi funcţionează în permanenţă cu energie electrică.

Volt parcurge primii 60 de kilometri fără consum de benzină şi emisii de gaze de eşapament, folosind energia electrică stocată în bateria litiu-ion de 16 kWh. Când bateria din dotare se descarcă, un generator cu motor funcţionează continuu pentru a extinde autonomia cu încă 450 de kilometri cu un rezervor plin de benzină.

Chevrolet Volt va fi disponibil standard cu un cablu de alimentare de 230 V, care va permite proprietarilor să-şi încarce autovehiculul direct de la o priză electrică standard pentru utilizare casnică. În ceea ce priveşte tehnologia avansată, clienţii Volt sunt înaintea tuturor. Modelul Chevrolet Volt prezintă funcţii standard inovatoare de conectare şi divertisment pentru clienţi, începând cu ecranul tactil de şapte inch al sistemului de navigaţie, dotare standard şi un sistem audio premium Bose. Proprietarii de autovehicule Volt vor beneficia de cea mai bună baterie din domeniu şi de garanţii auto disponibile pentru orice autovehicul electric. Bateria litiu-ion de 16 kWh a modelului Volt este acoperită de o garanţie transferabilă de opt ani sau 160.000 de kilometri, cea mai avantajoasă până în prezent.

Modelul Volt este, de asemenea, echipat cu o gamă de dotări de siguranţă standard, inclusiv opt airbaguri – frontale, laterale pentru asigurarea protecţiei în caz de impact, pentru genunchi şi pentru impactul lateral montate în structura plafonului – şi controlul electronic al stabilităţii cu sistem de control al tracţiunii. Modelul Volt este construit în proporţie de 80% din oţel de înaltă rezistenţă, pentru o siguranţă şi protecţie suplimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Volt s-a lansat în Europa.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Volt s-a lansat în Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei