Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW a demarat producția noului Seria 3

BMW a pornit fabricația celui mai vândut model premium din lume. Noua generație Seria 3 a intrat în producția de serie la numai câteva zile de la lansarea oficială. La uzina din München au demarat acum operațiunile de asamblare, pentru ca în februarie 2012 să fie livrate primele exemplare către clienți.

"BMW Seria 3 este cel mai important model aflat în producţia de serie a BMW Group, precum şi modelul cu cele mai importante vânzări din întregul segment premium. Pentru a avea certitudinea că a şasea generaţie BMW Seria 3 va părăsi linia de producţie cu aceeaşi calitate inegalabilă, am investit aproximativ 500 de milioane de euro în uzina numărul unu de la München. Iar acest lucru a însemnat garantarea a 9.000 de locuri de muncă", a declarat Frank-Peter Arndt, membru în Consiliul Director al BMW AG şi director pentru producţie.

Lansarea producţiei celei de-a şasea generaţii BMW Seria 3 reprezintă startul unei noi ere la uzina numărul unu din München. Investiţiile s-au făcut, printre altele, în echipamente inovatoare de producţie şi tehnologii revoluţionare de fabricaţie. Acestea sunt parte a unei strategii pe termen lung al cărei obiectiv este consolidarea competitivităţii şi a viabilităţii viitoare pentru uzina din München.

Astfel sunt garantate 9.000 de locuri de muncă în capitala landului Bavaria. Pentru a realiza acest obiectiv, BMW Group a semnat, la sediul central, un angajament special cu privire la responsabilitatea socială.

Uzina de la München este un punct strategic al reţelei mondiale de producţie pe care o deţine BMW Group. Fabrica este punctul principal de producţie a noului BMW Seria 3.

Furnizarea pentru toate regiunile mapamondului se va face direct de la uzina numărul unu pentru a se asigura o lansare simultană pe piaţă. În plus, uzina de la München este cea care determină secvenţa de asamblare şi arhitectura proceselor pentru producţia BMW Seria 3 în numele întregii reţele de producţie. Datorită unor procese standardizate de fabricaţie şi unor sisteme eficiente de producţie, punctul maxim la uzina de la München va fi atins într-un timp scurt.

La doar trei luni de la startul producţiei BMW Seria 3 Sedan se va atinge capacitatea maximă de producţie - 680 de unităţi pe zi. La acel moment, capacitatea totală a uzinei va depăşi 900 de automobile pe zi.

Localizarea uzinei în cadrul oraşului înseamnă câteva provocări speciale pentru locaţia BMW din München. Infrastructura complexă de producţie, care se întinde pe o suprafaţă totală de aproximativ 700.000 metri pătraţi, presupune o densitate foarte mare. Cel mai important model produs în serie de constructorul premium din Bavaria este fabricat pe cinci niveluri diferite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW a demarat producția noului Seria 3.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW a demarat producția noului Seria 30.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei