Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2011 - Anul XVI, nr. 247 (4845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW a lansat oficial noul Seria 3

BMW a prezentat în Germania ultima și cea mai nouă generație Seria 3. Cel mai bine vândut model din gama bavarezilor trece la a șasea generație. Noul model îşi va face debutul în România în prima parte a anului 2012.

Până în acest moment a fost confirmat preţul noului BMW 320d, unul dintre cele mai atractive modele pe piaţa din România: 29 500 Euro fără TVA.

„BMW Seria 3 este cel mai bine vândut model al mărcii, prin urmare această lansare este de o importanţă majoră. Cu noul BMW Seria 3 vrem să recâştigăm prima poziţie în acest segment deosebit de competitiv, la fel cum am făcut-o în ultimii doi ani cu BMW Seria 5. Avem de partea noastră avantajul tehnologiei, suntem cei mai buni în ceea ce priveşte eficienţa şi performanţa modelelor noastre şi avem o ofertă de produse de finanţare excelentă,” a declarat Marco Schulz, director general BMW Group România.

Cea de-a şasea generaţie BMW Seria 3 Sedan, cel mai bine vândut automobil premium din lume, stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte calităţile sportive, eleganţa şi confortul. BMW Seria 3 a fost un adevărat pionier al acestui segment şi noul model preia reperele importante ale acestei tradiţii bogate într-o interpretare modernă a designului BMW. Noua imagine BMW, cu farurile plate care se îndepărtează mult de grila dublă a radiatorului, accentuează eleganţa designului dinamic al noului BMW Seria 3.

A şasea generaţie Seria 3 a crescut ca dimensiuni în comparaţie cu predecesoarea sa. Plusul de lungime (+93 mm) şi la ampatament (+50 mm) accentuează silueta sportivă. La interior, creşterea evidentă de spaţiu este un beneficiu în special pentru pasagerii din spate. Acum, gama BMW Seria 3 este disponibilă în trei variante de echipare şi echipamente - Sport Line, Luxury Line şi Modern Line. Cu toate că noul model vine cu o creştere de dimensiuni şi cu semnificativ mai multe tehnologii, masa a fost redusă cu 40 kilograme comparativ cu generaţia anterioară.

Alături de performanţele sportive specifice mărcii, nivelul îmbunătăţit de confort la bordul noului Seria 3 aduce o contribuţie semnificativă la plăcerea condusului.

Patru motoare - rafinate, economice şi performante deopotrivă, care dispun toate de noua tehnologie BMW TwinPower Turbo, vor fi disponibile la noul BMW Seria 3 Sedan încă de la lansare. Alături de cele două propulsoare diesel optimizate şi de mult premiatul motor cu şase cilindri pe benzină, clienţii se vor putea bucura de calităţile noii variante turbo cu patru cilindri, aflată în echiparea modelului BMW 328i.

BMW este primul producător de automobile care oferă o transmisie automată cu opt trepte în segmentul premium al clasei medii. Această cutie de viteze poate fi comandată în combinaţie cu oricare dintre motoarele pe benzină sau cele diesel disponibile şi este completată de funcţia Auto Start-Stop, aflată în echiparea standard.

Alături de toate acestea, noul comutator Driving Experience Control nu oferă numai modurile Comfort, Sport şi Sport +, ci şi pe cel ECO PRO, care furnizează tuturor modelelor din gamă posibilitatea unei îmbunătăţiri suplimentare a acestor date. Acest mod de funcţionare ajută conducătorii să reducă la minimum consumul de combustibil prin stilul de condus, permiţându-le astfel să mărească autonomia. Acelaşi lucru este valabil şi pentru BMW 320d EfficientDynamics Edition - model ce minimizează emisiile CO2 - , a cărui putere maximă de 120 kW/163 CP contrastează cu consumul mediu de combustibil în ciclul de testare EU - 4,1 l/100 km - şi cu emisiile CO2 - 109 g/km. În 2012, BMW va completa gama de motoare cu noi versiuni şi, în premieră, cu BMW Seria 3 ActiveHybrid.

O apariţie nouă în segmentul premium al clasei medii este cea mai nouă generaţie Head-Up Display full color, care proiectează informaţiile importante - la rezoluţie înaltă - pe parbriz pentru ca acestea să apară direct în câmpul vizual al conducătorului.

Alte tehnologii de asistare disponibile în portofoliul BMW ConnectedDrive sunt Active Cruise Control (tempomat activ) cu funcţia Stop&Go, Lane Change Warning System (avertizare la schimbarea benzii de rulare) şi Lane Departure Warning System (avertizare la părăsirea benzii de rulare), care sunt oferite în premieră la BMW Seria 3 Sedan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW a lansat oficial noul Seria 3.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW a lansat oficial noul Seria 30.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei