Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 sep 2011 - Anul XVI, nr. 226 (4824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes C-Klasse Coupe, rafinament german

Mercedes-Benz are în ofertă nu mai puțin de patru coupe-uri în două uși. Cel mai nou este regăsit în familia C-Klasse și poate fi comandat de clienții români odată cu anunțarea tarifelor de listă. Prețurile pornesc de la 34.689 euro pentru modelul de intrare C 180 BlueEFFICIENCY și pot ajunge până la 75.640 euro în cazul performantului C 63 AMG.

Interiorul este identic versiunii restilizate C-Klasse, iar exteriorul beneficiază de un aspect dinamic și rafinat, modelul urmând rețeta estetică tradițională a unui coupe. Deși împrumută elemente de la C-Klasse Facelift (blocuri optice, grila motor, spoilere), modelul dispune de elemente originale precum linia montanților, plafonul frumos arcuit, care poate fi vitrat.

Noul C-Klasse Coupé, ce înlocuiește vechiul C Sport Coupé, este oferit cu șase versiuni de motorizare, din care sunt patru pe benzină și două diesel. Unitățile pe benzină dezvoltă 204 și 306 cai putere fiind cuplate la o cutie automată cu 7 trepte, în timp ce versiunea de intrare cu 156 de cai putere este livrată cu o cutie manuală cu 6 trepte. Vârful de lance este evident varianta sport pregătită de AMG ce furnizează 457 de cai putere.

Clienții orientați spre obținerea unui consum mediu cât mai scăzut vor apela cu siguranță la modelele diesel, C 220 CDI Coupé și C 250 CDI Coupé care oferă 170 cai putere și respectiv 204 cai putere.

Ambele unități sunt disponibile cu o cutie manuală cu 6 trepte și promit un consum mediu sub 5 litri la 100 km. Mai precis versiunea de 170 CP poate parcurge 100 km cu numai 4,4 litri în timp ce propulsorul de 204 CP necesită 4,9 litri/100 km.

Echiparea standard a celui mai nou coupe în două uși de la Mercedes include elemente precum climatizare automată, geamuri acționate electric, scaune cu reglare electrică pe înălțime, ca să enumerăm o parte din dotările pe linie de confort. Modelul mai include suspensii Agility Control, geamuri termoizolante, oglinzi încălzite electric și asistent pentru aprinderea luminilor de mers.

Capitolul siguranță este completat de binecunoscutul ABS și nelipsitele sisteme program electronic al stabilității, ASR – Reglarea forței de tracțiune, asistent la frânare – BAS, frânele adaptive, martor presiune pneuri.

Un set de airbaguri pentru șofer și pasager dreapta plus unul pentru genunchii șoferului cât și cel lateral vin să asigure securitatea ocupanților mașinii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes C-Klasse Coupe, rafinament german.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes C-Klasse Coupe, rafinament german0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei