Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel la Salonul Auto de la Frankfurt

Opel prezintă patru premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt. În cadrul unui stand de 3.200 m2, marca germană a dezvăluit în premieră modelul compact Astra GTC coupé, Zafira Tourer şi noua generaţie a furgonului compact Combo. Pe scenă a urcat și modelul electric experimental RAK e, ce deschide noi capitole în domeniul mobilității urbane.

Ampera, primul autovehicul electric din Europa adecvat pentru utilizarea zilnică, îşi face debutul în Germania, cu puţin înaintea lansării pe piaţă.

 

Astra GTC: design atrăgător şi cel mai înalt nivel de precizie în timpul conducerii

Datorită designului, noul Opel Astra GTC își etalează de la prima vedere caracteristicile privind dinamica de conducere. Datorită şasiului cu tehnologie de ultimă oră, care dispune de suspensie faţă de înaltă performanţă HiPerStrut şi suspensie spate cu braţ Watt, modelul coupé sportiv compact oferă un înalt nivel de precizie în timpul conducerii.

Iniţial au fost disponibile cinci motoare cu puteri între 100 şi 180 CP. La Frankfurt a fost prezentat pentru prima oară motorul 1.7 CDTI ecoFLEX pentru noul Astra GTC, care va fi disponibil în versiunile de putere de 110 şi 130 CP, ambele cu sistem Start/Stop de reducere a consumului de carburant.

 

Zafira Tourer, maestrul versatilităţii cu funcţii premium

Noul Zafira Tourer stabileşte noi standarde pentru versatilitatea şi atmosfera interiorului, datorită sistemului complet reproiectat de scaune Flex7. Acest „lounge pe roți” aduce în segmentul monovolumelor valori specifice modelului Insignia, precum caracteristici premium, tehnologii inovatoare şi designul dinamic şi sculptural. Şasiul îmbunătăţit permite abordarea unui stil de conducere relaxat cu un nivel maxim de siguranţă şi confort. Generaţia a doua a camerei Opel Eye stă la baza unei game de sisteme de asistenţă inovatoare disponibile pentru Zafira Tourer, inclusiv tempomat adaptiv cu senzori radar.

 

Combo, soluţia inteligentă de transport

Noul Combo este un autoturism-furgon versatil ideal pentru serviciu, familie și petrecerea timpului liber. Este disponibil în variantele cu cinci sau şapte locuri, cu două versiuni de ampatament și cu caroserie cu geamuri sau tip panel van.

Dispunând de un volum de încărcare de până la 3.800 de litri în versiunea cu ampatament scurt (cu scaunul pasagerului pliat) şi de 4.600 de litri în versiunea cu ampatament lung, modelul Combo oferă cele mai mari valori în ambele clase.

Înălţimea joasă de încărcare de 54,5 cm şi gama de sarcini utile de până la o tonă sunt cele mai bune din clasa sa.

 

RAK e: autovehiculul experimental pentru mobilitatea electrică a viitorului

Modelul RAK e, cu două scaune în tandem şi cu alimentare pe baterie, reprezintă conceptul dinamic al autovehiculului fără emisii şi duce mai departe spiritul inovator al mărcii Opel în ceea ce privește sistemele de propulsie alternativă. Datorită designului inovator şi modern, autonomiei de 100 km şi vitezei maxime de 120 km/h, autovehiculul electric urban fără emisii arată bine chiar şi pe autostradă.

Conceptul revoluționar depăşeşte cu mult orice vehicul convenţional. Condusul pe o distanţă de 100 km ar costa doar 1 euro. RAK e urmăreşte să facă din condusul electric o alternativă disponibilă şi clienţilor mai tineri, permiţând conducerea de la 16 ani.

 

Ampera: autovehiculul electric se îndreaptă spre lansarea de piaţă

Ampera este primul autovehicul electric al unui producător european care permite mobilitatea „oriunde şi oricând” şi va fi disponibil la dealeri la sfârşitul anului, în primele ţări europene în care va fi introdus. Bateria litiu-ion de 16 kWh alimentează sistemul de propulsie electrică de 111 kW/150 cp. În funcţie de stilul de conducere, teren şi temperatură, motorul electric dispune de o autonomie între 40 şi 80 km fără emisii, suficient pentru majoritatea călătoriilor zilnice în Europa.

În cazul deplasărilor mai lungi, motorul pe benzină va avea rol de generator pentru a continua alimentarea electrică a autovehiculului. Acesta oferă o autonomie de peste 500 km, fără a fi nevoie de opriri la o staţie de alimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel la Salonul Auto de la Frankfurt.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel la Salonul Auto de la Frankfurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei