Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2011 - Anul XVI, nr. 207 (4805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nissan Qashqai va fi lansat la toamnă în versiunea Pure Drive

Nissan va oferi în curând o nouă motorizare pe modelul Qashqai. Versiunea Pure Drive a popularului model Qashqai oferă cel mai bun compromis între consum și prestații dinmice. Potrivit producătorului, modelul produce o cantitate de doar 129 g/km CO2 la un consum de carburant de 4,9 l/100 km.

Această versiune este echipată cu un motor diesel de 1,6 litri complet nou, vârf de gamă, care nu numai că permite reducerea semnificativă a consumului de carburant şi a emisiilor, dar asigură acelaşi nivel al cuplului şi al vitezei maxime ca motorul dCi de 2 litri pe care îl înlocuieşte. 

Puterea maximă generată de noul motor este de 130 CP, completată de un cuplu excepţional de 320 Nm, disponibil încă de la 1.750 rpm. Şi acesta este doar începutul. La începutul anului următor, va fi lansată o nouă versiune a modelului, echipată cu sistemul Nissan Stop/Start, care va contribui la o nouă reducere a emisiilor de CO2, până la valoarea remarcabilă de 119 g/km şi la un consum de carburant de 4,5 l/100 km.  

„Nissan domină piaţa modelelor crossover datorită designului inovator şi tehnologiilor de eficientizare a consumului. Prin introducerea acestui nou motor diesel, le oferim clienţilor noştri atât avantajul unor emisii reduse cantitativ, cât şi cel al unui randament crescut al autovehiculului la deplasare. Acest motor este remarcabil, cel mai bun din clasa sa sub multe aspecte. Oferă acelaşi dinamism pe şosea ca motorul dCi de 2 litri, însă consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt la acelaşi nivel sau la un nivel mai redus decât cele corespunzând motorului nostru existent dCi de 1,5 litri”, a afirmat Paul Willcox, vicepreşedinte Senior Nissan Europa.

 Dinamismului incitant i se adaugă diverse echipamente inovatoare printre care se numără, în premieră pentru un autovehicul din segmentul C, monitorul Around View.

Specific maşinilor de lux, acest ecran afişează imagini de la o serie de camere de luat vederi mici, situate la exteriorul autovehiculului pentru ca parcarea şi alte manevre să fie realizate în condiţii cât mai sigure, oferind şoferului o vedere de tip bird's eye, în timp real, a împrejurimilor maşinii. O nouă şi sofisticată cutie de viteze CVT va fi, de asemenea, disponibilă, pentru modelele de 1,6 litri pe benzină, astfel încât gama să beneficieze de mai multe opţiuni în ceea ce priveşte transmisia. 

Aceste noutăţi aduse de Nissan subliniază poziţia de top a acestuia pe piaţa în plină dezvoltare a autovehiculelor crossover şi menţin modelul Qashqai la distanţă de concurenţă. 

„Când modelul Qashqai a fost lansat în anul 2007, acesta a rescris, în timp foarte scurt, regulile segmentului C, oferind inovaţie şi personalitate pe o piaţă cunoscută anterior pentru conservatorismul său. Combinaţia dintre aspectul de SUV şi putere cu manevrabilitatea, randamentul deosebit şi spaţiul generos de la interior a captivat imaginaţia clienţilor”, a declarat Guillaume Cartier, vicepreşedinte Vânzări, Nissan Europa.

Noul Qashqai Pure Drive cu motor 1.6dCi, dispunând în special de opţiuni inovatoare precum sistemul Stop/Start şi monitorul Around View, ne va consolida poziţia de lider pe segmentul crossover”, a adăugat Guillaume Cartier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nissan Qashqai va fi lansat la toamnă în versiunea Pure Drive.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nissan Qashqai va fi lansat la toamnă în versiunea Pure Drive5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei