Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2011 - Anul XVI, nr. 205 (4803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW Seria 5 vine cu noi motoare şi tehnologii

BMW vrea să-și întărească poziția în clasa medie cu ajutorul unor noi tehnologii și motoare. Actuala generație Seria 5 va beneficia de acestea din septembrie 2011, beneficiari fiind atât sedanul cât și versiunea touring (de familie). Modelele vor dispune în premieră de noua generaţie de motoare pe benzină, cu patru cilindri, echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo (520i şi 528i). Noi propulsoare diesel, tot sub marca TwinPower Turbo, şi o mai mare ofertă de modele cu tracţiune integrală întregesc gama de noutăţi.

Una dintre cele mai importante noutăţi pentru piaţa românească va fi cu siguranţă noul BMW 525d xDrive – echipat cu un propulsor de 2 litri ce va dezvolta 218 CP.

De asemenea, BMW Seria 5 Touring va avea un nou vârf de gamă, BMW 550i Touring, echipat cu un motor V8  de 407 CP. Un etalon de eficienţă va fi BMW 520d EfficientDynamics Edition, cu un consum mediu de combustibil de 4,5 litri per 100 km şi emisii CO2 de 119 grame per kilometru pentru un propulsor diesel de patru cilindri de 184 CP.

La toate aceste noutăţi se adaugă o serie de tehnologii EfficientDynamics şi ConnectedDrive menite să întărească poziţia BMW Seria 5 de lider într-un segment deosebit de disputat.

Astfel, comutatorul „Driving Experience”  va fi o dotare standard pentru BMW Seria 5 Sedan şi BMW Seria 5 Touring. La toate modelele echipate cu motoare cu patru sau şase cilindri, acest comutator va permite conducătorului să aleagă modul ECO PRO, pentru un condus deosebit de economic. În acelaşi timp, alte versiuni viitoare ale gamei vor fi echipate cu funcţia Auto Start-Stop ca dotare standard. Noi echipamente opţionale vor include funcţii inovatoare de la BMW ConnectedDrive, precum noua generaţie BMW Head-Up Display.

Tot toamna 2011 va aduce lansarea unui pachet M Sport pentru BMW Seria 5 Gran Turismo, dezvoltat special pentru acest model. Noile opţiuni din gama BMW Individual, care cuprind culori exterioare suplimentare, jante din aliaj şi echipamente interioare, evidenţiază caracterul exclusivist al BMW Seria 5 Gran Turismo.

În paralel cu modelul obişnuit BMW 520d, va fi disponibilă şi o versiune ultraeficientă a acestui sedan: BMW 520d EfficientDynamics Edition. Cu o putere maximă (184 CP) şi un cuplu (380 Newton metri) care nu au suferit modificări, acest model înregistrează un consum mediu de combustibil de 4,5 l/100 km şi un nivel al emisiilor CO2 de 119 grame per kilometru. Aceste date reprezintă o îmbunătăţire de aproape 10% faţă de cel mai eficient adversar din segment, în ciuda faptului că BMW 520d EfficientDynamics Edition este mai puternic decât modelele concurenţei.

Cu o acceleraţie 0-100 km/h de 8,2 secunde şi o viteză maximă de 231 km/h, chiar şi acest model - cel mai eficient din gama BMW Seria 5 - dispune de performanţele sportive specifice BMW. Motorul diesel de 2,0 litri, foarte eficient, este echipat, asemenea celui de la BMW 520d, cu o volantă dublă cu pendul centrifugal care permite rularea rafinată şi într-un regim de turaţii foarte joase.

„BMW 520d EfficientDynamics Edition surclasează orice model echivalent nu numai prin consumul redus, dar şi prin performanţele dinamice. Este ilustrarea perfectă a filozofiei noastre de marcă. Costurile de utilizare sunt deosebit de mici datorită consumului, pachetului standard Basic Service Inclusive, care acoperă operaţiile de bază pentru revizii, şi valorii foarte bune de revânzare. Acest model trebuie să fie alegerea numărul unu pentru clienţii corporate”, explică Cristian Vlaşin, Sales Manager BMW Group România.

Noul model va fi disponibil la acelaşi preţ cu modelul obişnuit 520d, 35.950 de euro fără TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 5 vine cu noi motoare şi tehnologii.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 5 vine cu noi motoare şi tehnologii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei