Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Renault dezvăluie Koleos Facelift

Renault pregătește schimbările de rigoare pentru a împrospăta imaginea singurului său crossover. La 4 ani de la debutul european, Koleos primește o nouă înfățișare la partea frontală, motoare mai economice, un interior revizuit calitativ și câteva dotări noi. Modelul mizează în continuare pe robustețe, versatilitate și siguranță.

Koleos Facelift va fi disponibil spre finalul acestui an, lansarea oficială fiind programată în septembrie la Frankfurt.

 

Design

Exteriorul primește parțial o schimbare, în timp ce interiorul este doar revizuit și beneficiază de inserturi noi plus materiale mai calitative. Koleos Facelift măsoară 4,5 m lungime, 1.85 m lățime și vine cu elemente noi de design la partea frontală, de la grila cu ornamente cromate la blocurile optice, spoiler și stopurile care sunt restilizate discret.

Dinamismul și robustețea primesc coordonate mai ample pe versiunea restilizată, imagine sporită și de aspectul noilor jante dar și al profilului. Habitaclul bifează printr-o atmosferă mai plăcută, cu elemente care cresc la nivel calitativ.

 

Motorizare

Un capitol forte pentru orice model Renault, capitol care la Koleos acoperă o plajă restrânsă, dar apropiată ca valoare. În funcție de piața unde se livrează, crossoverul poate avea două motorizări diesel de 150 și 175 de cai putere sau unitatea pe benzină de 170 de cai putere.

Comparativ cu modelul actual, cifrele consumului și emisiilor denotă o diminuare. Spre exemplu versiunea 4x2 cu motorizarea dCi de 150 CP are un consum mediu de 6,2 litri și emisii de 148g/km, valoare care în unele țări precum Franța, nu va impune aplicarea taxei eco pe mașină. 

Totodată, cifrele din zona performanței dinamice arată o creștere deloc semnificativă. 

 

Siguranță

Renault a furnizat în ultimii ani numeroase modele de 5 stele, cotația maximă la testele de siguranță EuroNCAP. Chiar dacă până la efectuarea primelor teste de rigoare va mai dura ceva timp, Koleos Facelift are echiparea necesară care să-i asigure o protecție bună. Și evoluția actuală va beneficia de o structură cu deformare programată, 6 airbaguri, centuri pretensionate, ESP, și asistent la frânarea de urgență.

 

Tehnologii și sisteme

Koleos utilizează numeroase tehnologii Nissan, însă nu toate au ca origine marca japoneză. Pentru a oferi mai multă siguranță și confort, modelul francez este echipat cu frână de parcare electrică, lumini automate, sistem de navigație Tom Tom.

Versiunea restilizată dispune și de un sistem de climatizare bi-zonă cu comenzi intuitive și un sistem audio premium marca Bose, care vor încânta auzul și vor ține departe zgomotul la rulare.

Nu în ultimul rând tehnologiile, HSA (asistent la pornirea în rampă) și HDC (controlul la coborârea pantelor), vin în pachetul de dotări al variantelor cu sistem de tracțiune 4x4, tehnologii extrem de utile pentru cei care se aventurează dincolo de asfaltul șoselelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault dezvăluie Koleos Facelift.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Renault dezvăluie Koleos Facelift5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei