Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Infiniti EX 30d spune da eficienței

Infiniti este cel mai nou jucător pe piața europeană a modelelor premium. Cu toate acestea, a reușit să se facă repede remarcată, astăzi vânzările diviziei de elită a celor de la Nissan având o creștere dublă față de producători precum Lexus sau Porsche. O parte din tot acest succes are drept cauză apariția versiunilor diesel.

Noul EX 30d este unul din cele doar două modele disponibile la Infiniti cu sistem de propulsie turbodiesel. Unitatea care animă activitățile de propulsie este o unitate V6, ce dezvoltă 238 de cai putere și este recunoscută în gamă prin indicativul 30d.

Prețul de pornire este de peste 48.000 de euro.

Ca dotări, crossoverul premium japonez se remarcă la capitolul siguranță, unde pachetul oferit include tehnologii avansate de securitate, precum sistemul de avertizare în cazul unei coliziuni frontale, sistem de asistență inteligentă a frânării și de prevenire a depăşirii benzii.

Cele trei linii de echipare prezente pe Infiniti EX 30d dezvăluie o dotare standard de excepție: faruri adaptive cu xenon, senzori de parcare poziționați în bara față și spate, jante din aliaj de 18 inch, scaune cu ajustare electrică în 8 moduri, scaune față încălzite, coloană volan reglabilă electric, sistem aer condiționat pentru pasagerii din spate tapițerie din piele și sistem audio cu 7 difuzoare.

Noul Infiniti EX 30d beneficiază de o transmisie automată adaptivă ASC cu 7 trepte și sistem de tracțiune integrală ce va asigura un parcurs stabil și motricitate remarcabilă pe suprafețe cu aderență precară.

Unitatea de sub capotă beneficiază de ultima generație a sistemului injecție directă care, cu ajutorul injectoarelor piezo, transformă noul EX 30d în cel mai economic model Infinti la ora actuală.

Consumul mediu declarat de producător este de 8,5 litri/100km.

Totodată, acest SUV de talie mijlocie promite și cea mai ridicată autonomie anunțată vreodată de Infiniti, dat fiind și faptul că rezervorul dispune de o capacitate de 80 de litri.

Puterea maximă a motorului cu șase cilindri este generată la 3.750 rpm, în timp ce cuplul maxim de 550 Nm (cel mai bun din clasa lui EX) își face simțită prezența de la 1.750 rpm. Perfomanțele dinamice scot la iveală agilitatea mașinii, care sprintează de la 0 la 100 km/h în numai 7,9 secunde.

Viteza maximă cu care rulează Infiniti EX 30d este de 220 km/h.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infiniti EX 30d spune da eficienței.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Infiniti EX 30d spune da eficienței0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei