Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2011 - Anul XVI, nr. 4 (4602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Chevrolet Captiva Facelift sosește la primăvară

Chevrolet are suficiente noi creații care să-i atragă atenția clienților europeni. Una din aparițiile însemnate ale acestui an va fi și varianta îmbunătățită a modelului de succes Captiva. Cu numeroase elemente actualizate, perfecționat estetic și tehnic singurul SUV al mărcii americane este pregătit să obțină rezultate la fel de bune așa cum a făcut în primii trei ani ai existenței sale.

Lansarea în Europa a versiunii restilizate Captiva este prevăzută pentru primăvara acestui an. Modelul va fi livrat cu patru motorizări, două versiuni – cu 5 și 7 locuri, și sistem de tracțiune integrală.

Şasiul a fost adaptat pentru a spori dinamismul autovehiculului, pentru a îmbunătăţi performanţele la virare, caracteristicile antiruliu şi cele ale suspensiei. Captiva Facelift oferă un nivel optim de siguranţă prin intermediul sistemelor standard de control electronic al stabilităţii (ESC), control al tracţiunii (TCS) şi de asistare la frânare (BAS), precum şi al airbagurilor frontale, laterale şi de tip cortină.

Schimbări majore pot fi remarcate şi sub noua capotă a mașinii, cu nu mai puţin de patru motoare noi puternice, echipate standard cu o nouă gamă de transmisii manuale sau automate cu şase trepte de viteză pentru mai multă putere şi o călătorie lină.

Noua gamă de motoare, care include două unităţi pe benzină şi două variante turbodiesel, integrează numeroase tehnologii avansate pentru obţinerea unui echilibru optim între performanţă şi consum redus de carburant.

Prin introducerea noului motor pe benzină V6, cu o cilindree de 3 litri şi o putere de 258 CP, prevăzut cu sistem de injecţie directă şi sincronizare variabilă a supapelor, noul Captiva va fi unul dintre cele mai puternice SUV-uri compacte de pe piaţă, iar noile unităţi diesel de 2,2 litri, prevăzute cu turbocompresor şi sistem de injecţie common rail vor dezvolta o putere de 163 sau 184 CP. Unitatea pe benzină de 2,4 litri, cu doi arbori cu came în chiulasă şi sincronizare variabilă a supapelor completează noua gamă de motoare, dezvoltând o putere nominală de 171 CP. Atât motoarele turbodiesel de 2,2 litri, cât şi varianta pe benzină de 2,4 litri pot fi comandate cu tracţiune pe puntea faţă şi tracţiune integrală.

Designul este modelat în ton cu noile tendințe estetice observate la Chevrolet, însă există și elemente distincte care îi conferă un stil dinamic și practic. Pasagerii se vor bucura de un spaţiu generos, cu spaţii de depozitare printre cele mai apreciate din clasa sa şi cu două configuraţii ale scaunelor: 5 sau 7 scaune.

Captiva Facelift este echipat cu sistemul de asistare la pornirea în rampă, care previne alunecarea în spate a autovehiculului la pornirea în rampă şi o frână de parcare electrică, care asigură un spaţiu suplimentar pentru depozitarea mai multor articole în consola centrală, inclusiv două suporturi pentru pahare de 1 litru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Captiva Facelift sosește la primăvară.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Captiva Facelift sosește la primăvară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei