Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 dec 2010 - Anul XV, nr. 298 (4589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ford Mondeo Facelift tinde spre clasa premium

Ford își aduce vârful de gamă la un nivel mai avansat, unde combinația dintre formă și conținut cunoaște progrese semnificative. Mondeo beneficiază din toamna acestui an de o versiune revizuită la toate capitolele. Calitatea îmbunătățită și finisajele mult mai atent conturate, aduc mai aproape nava-amiral de reprezentanții segmentului premium.   

Dotările standard, acum mult mai bogate, sunt comparabile cu cele regăsite în clase superioare.

Pe partea tehnică, cea mai importantă noutate este propulsorul de 2.0 litri pe benzină din gama EcoBoost, un motor cu patru cilindri care generează 240 de cai putere. Ford declară că unitatea oferă performanţe mai bune decât versiunea 2.0 EcoBoost de 203 cai putere, recent introdusă de S-MAX/Galaxy Facelift.

Gama este completată de unitățile turbodiesel 2.0 TDCi de 115 CP, 140 CP, 163 CP și un turbodiesel de 2.2 litri de 200 de cai putere, care înlocuiește unitate de 175 cai putere, toate cuplate la o cutie manuală cu 6 trepte.

Sigur, Mondeo Facelift înseamnă o stilizare discretă, noi sisteme de siguranţă şi confort, motoare mai eficiente - unele fiind noi. Construit pe aceeași platformă cu S-MAX și Galaxy, modelul de clasă medie urmează tipicul schimbărilor efectuate pe versiunea restilizată a monovolumelor amintite, exteriorul fiind asezonat cu ornamente din crom, spoilere noi și lumini LED pentru utilizare pe timp de zi (standard pe liniile de echipare Titanium X şi Titanium S) tehnologie prezentă și în luminile spate. Linia stopurilor a fost şi ea revizuită, conturul rămânând însă același.

Unul dintre elementele cheie ale noului design sunt detaliile secțiunilor frontală și spate. Grila radiatorului cu o forma trapezoidală a fost micșorată pentru a spori caracteristicile aerodinamice, dar în același timp pentru a-i conferi calandrului un de aer mai elegant, subliniind profilul fin al capotei.

Elementul de noutate al interiorului este consola centrală, al cărei design impresionează vizual. Panelul interior integrează un sistem de iluminare LED ce se activează la deschiderea ușilor, lumina fiind proiectată pe consola pavilionului pentru a crea o ambianță sofisticată și plăcută. Materialele pentru scaune utilizează țesături noi, mai rezistente la uzură. Optimizările nu au ocolit tehnologia de divertisment, Mondeo Facelift fiind echipat cu un sistem de sunet premium de 265 W și amplificator cu 8 canale.

Ford Mondeo se află la cea de a patra generație. Modelul european se asamblează în Belgia la uzina din Gent. Ca și până acum, Ford Mondeo este livrat în trei versiuni de caroserie: sedan, hatchback și wagon (break).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ford Mondeo Facelift tinde spre clasa premium.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ford Mondeo Facelift tinde spre clasa premium0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei