Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 dec 2010 - Anul XV, nr. 292 (4583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Hyundai a lansat oficial noul ix20 în România

Hyundai își extinde gama actuală cu model complet nou, menit să atragă de partea sa tinerii familiști. După prezentarea din octombrie de la Frankfurt, noul ix20 a sosit și în România. Monovolumul de clasă B oferă calitate, stil și confort de excepție și vine în întâmpinarea așteptărilor publicului cu pachetul revoluționar “5 Year Triple Care”, ce include cinci ani de garanție transmisibilă și fără limită de kilometri, cinci ani de asistență rutieră și cinci ani de verificări tehnice gratuite.

Prețurile de listă pentru modelul ix20 pornesc de la 13.490 euro plus TVA în varianta de motorizare 1.4 litri benzină, 90 CP, transmisie manuală și nivel de echipare Comfort cu vopsea metalizată inclusă. Față de prețul de listă ix20, rețeaua de distribuție Hyundai Auto România promovează o ofertă dedicată lansării noului model, disponibilă strict în showroom-urile partenere în cursul lunii decembrie.

Discountul aferent noului model atinge valoarea de 1.500 euro plus TVA.

“ix20 este un MPV de clasă mică modern, cu personalitate proprie, asigurând echilibrul optim între dinamism și funcționalitate. Oferim astfel un autovehicul care nu numai că se potrivește unui stil de viață dinamic, însă și stimulează spiritul de aventură al clienților noștri” a declarat Teodor Brusalis, director de vânzări al Hyundai Auto România.

Proiectat și dezvoltat la centrul de cercetare – dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este al doilea model european care adoptă noua linie de design Hyundai “sculptură fluidă”. Acest concept reunește trei calități esențiale ale unui design reușit: rafinament, dinamism și încredere. 

Producția ix20 se desfășoară la cea mai nouă fabrică europeană Hyundai din Nošovice, Republica Cehă.

Noul model este disponibil în patru variante de motorizare Euro V: două pe benzină și două diesel, cu puteri cuprinse între 78 și 125 CP. Clienții pot opta pentru transmisie manuală sau automată. ix20 întrunește cele mai recente tehnologii de siguranță activă și pasivă, în vederea asigurării unei protecții maxime pentru ocupanții săi.

Printre sistemele active se numără programul electronic de stabilitate ESP, sistemul anti-blocare la frânare ABS și asistența la pornirea în rampă HAC. Reflectând piața în continuă schimbare și diversele priorități ale consumatorilor europeni, modelul ix20 oferă o gamă extinsa de dotări: climatizare automată, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele, geamuri electrice inteligente, plafon panoramic, oglinzi exterioare electrice și încălzite, scaune față încălzite, sistem de degivrare a ștergătoarelor față, airbag șofer, airbag pasager, airbag-uri laterale și tip cortină, ESP, ABS, HAC și multe alte opțiuni menite să contureze un pachet unic pe piață.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai a lansat oficial noul ix20 în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai a lansat oficial noul ix20 în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei