Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2010 - Anul XV, nr. 272 (4563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Salonul Auto de la Los Angeles

Volkswagen Eos Facelift a fost lansat oficial

Volkswagen a furnizat una din cele 20 de premiere mondiale la ultimul salon desfășurat anul acesta pe tărâm american. Germanii și-au prezentat la Los Angeles versiunea restilizată a celui mai bine vândut cabriolet al lor, care acum trece prin filtrul unor schimbări absolut normale. La patru ani de la lansarea sa pe piețele internaționale, Eos este perfecționată la nivel estetic și tehnic cu scopul de a anima vânzările acestui model care a continuat tradiția începută de Golf Cabrio.

Decapotabila de patru locuri va fi comercializată anul viitor în Europa, începând cu mijlocul lunii ianuarie, în timp în America va sosi la sfârșitul lunii martie.

Versiunea destinată europenilor diferă de cea rezervată americanilor la nivel de detaliu, dar și la partea de motorizare. De asemenea, configurația suspensiilor va fi diferită.

Pentru partea de propulsie Volkswagen va oferi unități benzină și diesel care stabilesc noi repere ale eficienței în familia cabrioletelor de clasă C. Pentru piața europeană vor fi disponibile trei agregate pe benzină TSI, cu injecție directă și sistem turbo. Acestea oferă o plajă de putere cuprinsă între 122 și 210 CP. Amatorii de versiuni diesel vor trebui să se mulțumească doar cu o singură motorizare TDI de 2.0 litri, ce înglobează toate avantajele tehnologiei BlueMotion, care ajută la creșterea autonomiei de drum.

Ca o premieră, sistemul start/stop și frânele regenerative sunt disponibile standard pe orice versiune Eos Facelift, prezența acestora fiind binevenită în contextul în care consumul mediu a fost redus cu 0,7 litri/100 km. Unitatea turbodiesel, care dezvoltă 140 de cai putere, este astfel creditată de producător cu un consum de numai 4,8 litri/100 km, în timp ce versiunea normală 2.0 TDI se multumește cu 5,3 litri/100 km.

În ceea ce privește designul Eos Facelift, acesta preia integral rețeta celor mai recente apariții în familia Volkswagen. Modificările aplicate la exterior au sporit prezența elegantă a mașinii în paralel cu accentuarea stilului sportiv sugerat de noile jante din aliaj (de 16,17,18 inch), grila motor cu ornamente negre, farurile angulare și eșapamentul cromat.

Blocurile optice pot fi echipate standard cu becuri halogen sau opționat pot avea becuri bi-xenon. Un pachet de 14 LED-uri și sistemul de asistare al luminilor pe timp de noapte, sunt alte noutăți disponibile pe decapotabilă dezvoltată pe platforma de Golf.

Interiorul primește și el câteva schimbări, însă numai la nivel de detaliu. Planșa de bord și ușile sunt decorate cu elemente din crom și aluminiu fumuriu, iar butoanele sunt ornate cu crom. Scaunele pot fi tapițate cu piele Nappa, care dispune de o vopsea specială care are capacitatea de a reflecta razele soarelui, păstrând astfel o temperatură de ambient la nivelul tapițeriei în zilele toride.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Eos Facelift a fost lansat oficial.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen Eos Facelift a fost lansat oficial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei