Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Passat Facelift este comercializat de astăzi în toată Europa

Volkswagen dispune de forțe proaspete pe segmentul mediu unde nici un alt rival nu-i poate rezista. Începând de astăzi, 12 noiembrie, germanii lansează pe piața europeană versiunile evoluate Passat și Passat Variant. Practic, asistăm la o lansare simultană în aproape 30 de țări, inclusiv în România unde prețul de bază este fixat la 20.393 euro cu TVA. Vârful de gamă are un prețde lansare de 31.564 euro cu TVA.

Dezvelite cu ocazia Salonului Auto de la Paris, modelele sosesc pe piața românească la numai o lună o lună și jumătate de la debutul oficial din 2 octombrie.

Deși Volkswagen afirmă cu tărie că aceasta este o nouă generație de Passat, în fapt vorbim de vechiul model asupra căruia s-au aplicat retușuri profunde la exterior, mici ajustări la interior, o paletă foarte bogată de dotări și motorizări mai economice.

Passat Facelift vine cu trei linii de echipare, și sisteme de recuperare a energiei precum start/stop și de regenerare a acesteia într-un sistem de acumulatori.

Partea mecanică nu aduce nimic nou la suspensii, direcție sau transmisie, în schimb propulsia vine cu câteva promisiuni majore. Prima este scăderea consumului de carburant cu 18%, iar a doua este dinamica motoarelor. Oferta include 10 propulsoare turbo cu valori între 105 și 300 de cai putere. Unitatea de bază în familia de motoare turbodiesel este un agregat de 1.6 litri de 105 Ccai putere cu tehnologie common-rail, care consumă numai 4,2 litri la 100 km. Versiunea de pornire în gama benzinarelor este 1.4 TSI de 122 de cai putere oferă un consum de 5,8 litri/100 km.

Pe lângă acestea există și câteva versiuni care pot funcționa pe benzină și gaz natural.

Passat Facelift dispune de un start izolator mai bun şi de un parbriz mai gros, aceste elemente oferind  o protecţie acustică mai bună. Ambele versiuni vor putea fi comandate de anul viitor și cu geamuri laminate.

Judecând după liniile exterioare Passat pare o creație nouă, însă interiorul vine să spulbere această impresie. Este doar mai calitativ, cu finisaje precise și bine dotat, în comparație cu habitaclul precedentului Passat.

Partea frontală primește blocuri optice noi, angulare, o bară de protecție redesenată cu ornamente cromate în dreptul proiectoarelor. Apariția unor noi stopuri (cu tehnologie LED), dar și dorința de a da un aer mai sofisticat spatelui au condus la un profil mult mai elegant al mașinii, generat nu doar de spoiler și detaliile în crom, ci de ușa portbagajului.

Mașina de clasă medie poate fi echipată cu tehnologia CAEB (City Automatic Emergency Braking) care poate prelua total inițiativa de a frâna, sistemul de detectare a gradului de oboseală a șoferului, sistemul de asistare la parcare, faruri adaptive, lumini diurne, sau funcția de pilot automat adaptiv (ACC), care poate acționa independent asupra frânelor la viteze sub 30 km/h, prevenind astfel coliziunile frontale.

Ajunsă la deplină maturitate, a șasea generație Passat își propune mai întâi de toate să rămână un succes, până astăzi fiind vândute peste 15 milioane exemplare în toată lumea.

Volkswagen Passat Facelift va fi disponibil în peste 100 de țări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Passat Facelift este comercializat de astăzi în toată Europa.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Volkswagen Passat Facelift este comercializat de astăzi în toată Europa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei