Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Gol un posibil rival pentru Dacia Logan

Volkswagen este lider în Brazilia. Prezent de aproape trei decenii în Ţara Cafelei, constructorul german s-a impus pe piaţă oferind o gamă de modele orientată spre nevoile acesteia. Aici Volkswagen vinde încă din 1980 modelul Gol - un vehicul low-cost de mare succes, prezent astăzi în majoritatea ţărilor Americii Latine.

Noua generație Gol, ce s-a lansat anul trecut, ar putea traversa Atlanticul pentru a forma o gamă dedicată de vehicule de buget.

Schimbările petrecute la nivel estetic, dotările dar şi preţul convenabil îi determină pe oficialii Volkswagen să ia în calcul exportul acestui model pe pieţele emergente ale Europei Răsăritene.

”Este o opţiune cât se poate de serioasă şi valabilă, având în vedere conjunctura favorabilă şi climatul economic din Europa de Est, unde vânzările automobilelor ieftine au luat avânt în ultimii ani”, spun oficialii Volkswagen.

Dacă Gol sedan va ajunge şi pe Bătrânul Continent, datele problemei ar fi cu totul altele pentru Dacia Logan. Modelul autohton va avea de furcă cu o mașină modernă şi eficientă, realizată la standardele de calitate Volkswagen, însă cu un portbagaj şi dimensiuni exterioare mai reduse. Prețul ar putea ajunge la 8.000 de euro, spun surse din interior.

„Avem nevoie de maşini economice cu costuri mici de întreţinere. Gol este un automobil economic şi ieftin. Dotările şi nivelul calitativ sunt apropiate modelului Polo”, a declarat Guilherme Test, un oficial din cadrul Volkswagen.

Cu un design modern, inspirat de la Tiguan - linia capotei şi a blocurilor optice faţă, montanţii anteriori, profilul portierelor şi linia mediană, noul Gol sedan şi-a depăşit condiţia de autoturism de buget, fiind capabil să atragă şi clienţi capricioşi.

Berlina poziţionată în clasa subcompactelor are o lungime de 4,29 metri, lăţime de 1,66 metri şi înălţime 1,46 metri. Gol dispune portbagaj normal pentru clasa B ce măsoară 470 de litri.

În Brazilia, sedanul ieftin al germanilor poate fi echipat cu motoare pe benzină de 1,0 litru - 76 cai putere, 1,6 litri - 104 cai putere, 1,8 litri - 103 cai putere. Versiunile europene vor putea primi noile propulsoare 1.2 TDI și 1.2 TSI.

Pe piaţa braziliană, Gol Sedan este vândut la un preţ de bază de 10.500 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Gol un posibil rival pentru Dacia Logan.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen Gol un posibil rival pentru Dacia Logan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei