Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 oct 2010 - Anul XV, nr. 247 (4538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Audi S7 începe testele preliminare

Audi mai are la dispoziție suficient timp până când va etala sportiva care va încerca să fure clientela magnificului CLS 63 AMG. Se numește S7 și va sosi abia anul viitor, un an ce promite să fie extrem de interesant prin prisma aparițiilor în spectrul premium. Pe lângă noile ediţii ale BMW Seria 6 și Mercedes CLS, conaționalii de la Audi intră în ring cu A7, un coupe cu forme desăvârșite și un interior la fel de luxos ca al unei limuzine.

Versiunea fierbinte S7 va fi primul și probabil singurul derivat al mult-așteptatului A7, de care se va diferenția la nivel vizual printr-o serie de componente la exterior și interior specifice gamei S de la Audi.

Testele noului model sunt în plină desfășurare pe asfaltul circuitului Nordschleife Nürburgring, aici unde rămân să fie descoperite valențele și carențele viitorului S7.

Caracteristicile distinctive ale sportivei vor fi un spoiler spate retractabil, jantele din aliaj mari şi patru ţevi de eşapament. Acestea vor căuta să aducă un plus de dinamism, iar evacuările cromate să amintească de puritatea versiunilor sportive.

Tehnic și mecanic, noul S7 va fi superior aceluiași A7 prin performanțele motorului, setările suspensiei, răspunsul dinamic al diferențialului (autoblocant). În vreme ce A7 va dispune de trei agregate, o unitate pe benzină 3.0 FSI de 300 cai putere și turbodiesel de 3.0 litri de 204CP și 245 CP, modelul sportiv își va etala calitățile de top printr-o motorizare cu opt cilindri.

Sub capotă S7 va primi unitatea de 450 de cai putere, care îl pune în valoare și pe debutantul RS5. În buna tradiție a ultimilor ani la Audi, fiecare model sportiv este asimilat tehnologiei Quattro. Sistemul de tracțiune integrală care a făcut istorie în motorsport și în utilizarea cotidiană - fiind cea mai bine vândută tehnologie 4x4 din lume la o mașină premium, își va dovedi utilitatea pe viraje și pe suprafețe cu aderență scăzută, unde stabilitatea în mers este crucială la un model cu reacții fulgerătoare.

Viitorul coupe sportiv va păstra dimensiunile mașinii din care derivă, va fi la fel de confortabil la interior dar nu și la rulare, unde activitatea suspensiilor va fi orientată spre agilitate.  

S7 va sosi în anul 2011 la Geneva sau cel mai târziu în toamnă la Frankfurt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi S7 începe testele preliminare.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audi S7 începe testele preliminare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei