Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 oct 2010 - Anul XV, nr. 239 (4530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Eos trece la o nouă identitate exterioară

Volkswagen și-a amprentat noul stil de design și pe unicul său model cabrio, încă ancorat în vechile canoane. Lansată în mai 2006, decapotabila Eos adoptă o serie de schimbări care semnalează atingerea jumătății ciclului de viață și o binemeritată revigorare estetică. Elementele cheie sunt concentrate în special la exterior, în habitaclu ideea de prospețime fiind mai puțin simțită ca urmare a modificărilor profunde operate chiar anul trecut.

Eos Facelift este noutatea cu care Volkswagen va deschide Salonul Auto de la Los Angeles, pe 17 noiembrie. Pe piața europeană, cabrioletul în două uși, dezvoltat pe baza lui Golf, va fi disponibil începând cu mijlocul lunii ianuarie 2011.

Actualul model este disponibil în șapte versiuni, prețul de bază în România fiind cuprins între 25.497 euro și 37.770 euro cu TVA.

Din punct de vedere tehnic, apariția motoarelor Euro 5 cu injecție common-rail este una din cele mai importante schimbări aduse de versiunea restilizată. Introducerea sistemului start-stop și de regenerare a energiei produse la frânare sunt tehnologii de asemenea noi, care punctează prin creșterea eficienței pe parte de consum și implicit a emisiilor.

Spre exemplu, modelul cu propulsorul 2.0 TDI de 140 de cai putere cu sistem start-stop și frâne regenerative consumă 4,8 litri/100 km, cu 0,7 litri mai puțin decât vechiul Eos.

Decapotabila Volkswagen va beneficia la momentul lansării de alte două unități turbo, pe benzină (TSI), de 122 CP și 211 CP.

Partea estetică împrumută detalii care nu mai surprind pe nimeni. Designul frontal este foarte asemănător cu cel al modelelor recente Passat, Sharan sau Jetta. Blocurile optice rotunde sunt înlocuite cu faruri angulare cu lumini diurne, grila motor este micșorată și primește ornamente cromate, iar priza centrală este mai generoasă ca dimensiuni.

Stopurile, aproape identice cu cele de pe Toaureg și Touran, încorporează tehnologia LED și imprimă secțiunii spate un aspect dinamic, dar și elegant. Un difuzor își face apariția sub spoilerul spate, iar doi catadioptrii sunt poziționați la nivelul eșapamentului.

Eos Facelift este o mașină mai sobră dar și mai matură, care prin aspectul său poate atrage nu doar clienții tineri.

Interiorul rafinat prezintă mici schimbări care pot trece neobservate. Finisajele cresc în calitate, tabloul de bord este puțin îmbunătățit, iar butoanele la diferite comenzi fie au un design nou, fie sunt îmbrăcate în aluminiu.

Portbagajul are aceeaşi capacitate ca şi în modelul precedent: 380 de litri. În cazul în care pavilionul este pliat, compartimentul pentru bagaje scade la 205 litri.

Merită menționată apariția și la Volkswagen a unui material special pentru tapițerie și bord, care are capacitatea de a reflecta razele solare și de a păstra o temperatură obișnuită la nivelul suprafețelor acestora când mașina este parcată pentru un timp la soare.

În privința dotărilor există câteva noutăți noi, precum sistemul de asistare la parcare ("Park Assist"), acces fără cheie și activarea automată a farurilor. Utilă și confortabilă va fi considerată, cu siguranță, și telecomanda pentru acționarea electrică a capotei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Eos trece la o nouă identitate exterioară.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen Eos trece la o nouă identitate exterioară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei