Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2010 - Anul XV, nr. 215 (4506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salonul Auto de la Paris 2010 – noutăți, surprize, premiere (I)

Peste numai două săptămâni, capitala Franței va deveni și capitala mondială a automobilului. La Paris pregătirile pentru deschiderea salonului auto de toamnă se apropie de final, ediția din acesta an urmând să găzduiască apariția unui număr record de premiere. Nu mai puțin de 100 de modele vor fi prezentate de artizanii industriei de profil, gata să impresioneze cu noile lor realizări.

Salonul Auto de la Paris se organizează o dată la doi ani și își va deschide porțile pe 30 septembrie pentru presă, iar pe 2 octombrie pentru publicul larg. Ultima zi va fi 17 octombrie.

Cu cei 1,5 milioane de vizitatori, salonul parizian este pe primul loc într-un top al audienței, depășind manifestările similare de la Geneva, Detroit și chiar Frankfurt.

Monitorul de Suceava face o radiografie a noutăților anunțate la ultimul mare eveniment al anului, atât a premierelor mondiale, cât și a celor europene.

 

Aston Martin

În lipsa unui debut răsunător, prezența versiunii restilizate DB9 va fi suficientă pentru a atrage atenția fanilor Aston Martin. Modelul vine echipat cu un sistem de suspensii adaptive, tehnologia LED pentru faruri și o motorizare de 6,0 litri ce produce 480 CP.

Supremul One-77, cel mai ambițios proiect din istoria producătorului britanic, este de asemenea așteptată de public. Acest coupe cu un prețestimat la aproape 1,5 milioane de euro va fi livrat doar ca ediție limitată.

 

Audi

Chiar dacă lansarea sa a avut loc la Munchen, debutul oficial va fi bifat aici. Noul A7 Sportback, un sedan sportiv cu alura de coupe, rival cu Mercedes CLS, va fi înfățișat pentru prima oară publicului european.

O altă noutate importantă este S1, versiunea sportivă a noului A1, care va beneficia de o motorizare 1.4 TFSI ce ar putea avea 200 de cai putere sub capotă. Supercarul R8 GT va fi cireașa de pe tort, însă surprizele nu se opresc aici.

Audi mai pregătește o premieră absolută, tot o mașină sportivă, lansarea noului S8 – modelul rapid al gamei A8, fiind confirmată de câțiva oficiali Audi. În materie de concepte, standul mărcii premium va găzdui un model surpriză, care cel mai probabil va anunța debutul mult anticipatului R4.

Lista debuturilor ar putea include și o primă declinare a prototipului E-Tron, o decapotabilă de înaltă performanță cu propulsie electrică.

 

Bentley

Marca de lux a grupului Volkswagen aduce în fața potențialilor clienți exoticul coupe Continental GT. Deși este doar versiunea îmbunătățită estetic și tehnic, acesta va surprinde prin calitatea superioară a finisajelor și materialelor la interior în timp ce exteriorul dispune de retușuri care sugerează un plus de dinamism. Pe lângă tradiționalul V12 a cărui putere a ajuns la 575 CP (+15 cai putere față de vechiul GT), Bentley va oferi în premieră și o motorizare V8.

 

BMW

Liderul mondial al clasei premium în materie de vânzări va expune în premieră absolută noul X3. Regândit din temelii, dotat cu tehnologii noi și vestimentat într-o ținută cu influențe a la X1, proaspătul SUV vine să recucerească fotoliul de lider deținut până în 2009. Pe 20 noiembrie vor sosi la dealerii BMW primele loturi de X3. Pentru început gama de motorizări va include benzinarul de 306 cai putere și turbodieselul de 184 cai putere.

Marea surpriză BMW de la Paris va fi viitorul Seria 6 Coupe. Neconfirmată oficial, dar anunțată prin diverse canale de surse interne, dezvăluirea celei de a doua generații va polariza atenția iubitorilor mărcii bavareze. Noul Seria 6 își va trage seva din splendidul concept Gran Coupe și va fi comercializat spre finele acestui an. Versiunea cabrio a Seriei 6 va debuta anul viitor în martie, iar sedanul cu patru uși în 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Auto de la Paris 2010 – noutăți, surprize, premiere (I).
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul Auto de la Paris 2010 – noutăți, surprize, premiere (I)0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei