Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2010 - Anul XV, nr. 212 (4503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Chevrolet dezvăluie noua generaţie Aveo

Chevrolet va încerca să monopolizeze audienţa la viitorul Salon Auto de la Paris cu nu mai puţin de patru premiere absolute. După Orlando şi Cruze Hatchback, a sosit rândul noului Aveo să fie prezentat publicului european. Vizibil inspirat din conceptul Aveo RS, acest supermini în 5 uşi vine cu o serie de detalii nemaiîntâlnite la Chevrolet şi un design cu o vădită tentă sport, subliniată nu doar de partea frontală, ci şi de profil, jantele din aliaj uşor sau linia ascendentă de la nivelul geamurilor laterale.

Noul Chevrolet Aveo a beneficiat de un amplu program de dezvoltare, care a avut drept rezultat un autovehicul de mici dimensiuni pe gustul tuturor şoferilor europeni, atât în privinţa design-ului, cât şi a dinamicii. Specificaţiile finale ale noului Aveo vor fi atent adaptate la fiecare piaţă europeană.

Wayne Brannon, Preşedintele şi Directorul General al Chevrolet Europe, afirmă: „Este o perioadă foarte incitantă la Chevrolet; pe lângă noile modele din clasa compactă şi MPV, în Aveo avem un autovehicul pregătit să concureze împotriva celor mai buni din segmentul autovehiculelor de mici dimensiuni, care este şi cel mai mare segment de pe piaţa europeană.”

Şasiul a fost adaptat cu fineţe pentru a satisface gusturile europenilor printr-un raport între suspensie şi manevrabilitate care combină confortul cu viteza de reacţie. Sistemul de servodirecţie electronică (EPS), controlul electronic al stabilităţii (ESC) şi frânele ABS vor fi dotări standard.

Pentru noul Chevrolet Aveo va fi disponibilă o gamă cuprinzătoare de motorizări, care include motoare pe benzină cu patru cilindri şi motoare diesel, acestea încorporând cele mai recente tehnologii precum sincronizarea variabilă a supapelor, dublu sistem de distribuţie variabilă continuă a camelor şi sistemul de injecţie de carburant common rail pentru unităţile diesel.

 

Gama motoarelor pe benzină este alcătuită din două versiuni de 1,2 litri (de 70 CP şi de 86 CP), o unitate de 1,4 litri (100 CP) şi una de 1,6 litri (115 CP). Pentru prima dată, Aveo va fi disponibil cu două versiuni ale unui motor diesel de 1,3 litri (de 75 CP şi 95 CP ) care beneficiază şi de tehnologia Start/Stop. Prima transmisie automată cu 6 trepte de viteză marca Chevrolet disponibilă pentru un autovehicul de mici dimensiuni va fi oferită pe majoritatea pieţelor ca dotare opţională pentru Aveo 1.4 şi 1.6. Transmisiile manuale au 5 sau 6 trepte de viteză, în funcţie de motorul ales.

Noul Chevrolet Aveo pătrunde în competitivul segment mondial al autovehiculelor de mici dimensiuni, având remarcabile elemente de design care includ partea frontală cu aspect agresiv cu farurile duble proeminente şi cu grila dublă, panouri de caroserie rezistente şi compacte cu o linie a aripilor care urcă şi console spate scurte, mânerele portierelor spate „mascate”, situate în montanţii C.

Noul Aveo, care aminteşte de recent lansatul Spark, este fără îndoială un autovehicul ce va atrage clienţii mai tineri datorită aspectului sport hot-hatch. O variantă sedan cu patru uşi va fi lansată împreună cu versiunea hatchback vara viitoare. Atât versiunea hatchback, cât şi cea sedan sunt autovehicule practice de mici dimensiuni cu spaţiu interior generos, iar Chevrolet se aşteaptă ca noul Aveo să atragă şi familii, pentru care, modelul actual a constituit o achiziţie populară.

Dimensiunile noii generaţii sunt mai ceva mai mari, ceea ce îi asigură noului Chevrolet Aveo un interior spaţios şi un volum de încărcare care se numără printre cele mai competitive din clasa sa. Designul interior include mai multe surprize decât exteriorul, în special panoul de instrumente inspirat de motociclete care include un tahometru analog combinat cu un vitezometru digital şi lămpi de avertizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet dezvăluie noua generaţie Aveo.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Chevrolet dezvăluie noua generaţie Aveo5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei