Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2010 - Anul XV, nr. 210 (4501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Audi TT se bucură de o restilizare dinamică

Audi a operat din timp schimbările obișnuite și necesare gamei TT, ajunsă deja la maturitate. Versiunea restilizată este pregătită să țină piept unor cu adversari precum Nissan 370Z și Peugeot RCZ. A doua generație TT s-a făcut remarcată pe segmentul său în ceea ce privește linia estetică.

La o mașină cu proporții aproape perfecte și o aerodinamică de top nu erau prea multe de adăugat, tocmai de aceea restilizarea a avut drept țintă cizelarea formelor și a acelor componente care meritau mai multă atenție.Versiunile îmbunătățite estetic TT Coupe și TT Roadster sunt comercializate din septembrie, la prețuri ușor mărite față de modelul curent. Modelul de intrare în gamă, echipat cu propulsorul 1.8 TFSI, are un prețde lansare de 30.200 de euro.

Schimbările se pot observă la spoiler, blocuri optice cu xenon și sistem LED pentru lumini de zi, grila de tip single-frame cu finisaje lucioase și negre. Deși nu va conta mai deloc în ecuația confortului, lungimea lui TT a crescut cu 2 cm și asta datorită retușurilor aplicate la spoilere.

Aura sportivă se reflectă și la interior, unde TT Facelift vine echipat cu o piele specială pe scaune și bord, care prin tratamentul aplicat suprafeței poate menține temperatura la 20° C atunci când mașina rămâne parcată la soare. În rest, la interior se simte o ușoară schimbare a decorului, senzație generată de finisajele superioare și de cele câteva tușe personale furnizate de designeri. Detalii din materiale negre și un pachet de inserturi din aluminiu conferă o notă elegantă unui habitaclu ce respiră dinamism.

Pe lângă unitățile deja cunoscute, TT Facelift își înnoiește zestrea cu propulsorul 2.0 TFSI de 211 CP, unitate ce înlocuiește motorul de 200 CP cu aceeași cilindree și tehnologie ce combină sistemul turbo cu injecția directă (în camera de combustie). Perfomanțele dinamice aduc valori superioare, accelerație de la 0 la 100 km/h  în 6.1 secunde și o viteză de vârf de 245 km/h. Și cele legate de economie și emisii se evidențiază printr-o evoluție în mai bine. Consumul motorului 2.0 TFSI este cu 1,1 litri mai mic, deși puterea a crescut cu 11 unități.

Potrivit datelor furnizate de Audi, sunt necesari doar 6,6 litri pentru a parcurge 100 km, cantitatea de dioxid de carbon fiind cifrată la 154 g/km, valoare record pentru acest segment, unde rivalul direct al lui TT Facelift emite 199 g/km de CO2. Un efect major asupra scăderii consumului îl are și sistemul AVS – tehnologia de gestiune al modului de operare al valvelor. Restul gamei de motoare este formată din agregatele 1.8 TFSI de 160 cai putere, cuplată la o cutie manuală cu 6 trepte, și 2.0 TDI de 170 de cai putere. De altfel, Audi TT este singurul model din clasa sa care oferă o motorizare diesel, dar și cel mai mic consum: 5,3 litri la 100 km. Versiunea turbodiesel este disponibilă cu sistem Quattro și cutie manuală cu şase trepte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi TT se bucură de o restilizare dinamică.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audi TT se bucură de o restilizare dinamică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei