Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 sep 2010 - Anul XV, nr. 208 (4499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Chevolet Cruze Hatchback, surpriza Salonului de la Paris

Chevrolet devine o marcă tot mai căutată în Europa, influența exercitată de brandul sub tutela GM depășind în intensitate mărcile japoneze. Pentru că Salonul Auto de la Paris este rampa de lansare perfectă pentru orice nouă creație destinată Europei, americanii vor veni cu nu mai puțin de patru premiere absolute la ediția din acest an. Dacă monovolumul Orlando este o noutate anticipată încă din primăvara acestui an, Cruze hatchback este surpriza care va încununa standul Chevrolet.

Proaspătul hatchback cu cinci uşi este o altă dovadă privind intenţia mărcii Chevrolet de a oferi mai multă valoare în schimbul preţului, în cadrul principalelor segmente auto.

Prin introducerea noului hatchback Cruze, clienţii au dispoziţie un stil alternativ de caroserie pe lângă sedanul tradiţional, iar Chevrolet a stabilit noi standarde printr-un autovehicul care oferă o valoare de nivel mai înalt în comparaţie cu unii dintre concurenţii săi cu mai multă experienţă în acest segment.

 

Chevrolet este acum un jucător serios şi de top în Europa

Conform spuselor lui Wayne Brannon, preşedintele şi directorul general al Chevrolet Europe, potenţialul de a satisface cerinţele mai multor clienţi este semnificativ. „Cruze se dovedeşte a fi o reală poveste de succes. Vindem acest model în 70 de ţări din toată lumea şi, recent, acesta a depăşit modelul Aveo, devenind cel mai bine vândut autoturism al mărcii la nivel mondial.

„Modelele hatchback joacă un rol critic pe numeroase pieţe. Întregul segment compact din Europa constă în aproximativ 4,8 milioane de unităţi, care reprezintă peste un sfert din întreaga piaţă, iar modele hatchback reprezintă aproximativ 65% din acest volum. Prin urmare, aşteptaţi-vă să observaţi o creştere a activităţii comerciale în anumite regiuni, ceea ce va transmite mesajul că Chevrolet este acum un jucător serios şi de top în Europa."

De la data lansării sale în primăvara anului 2009, sedanul Cruze a fost primit cu braţele deschise pe pieţele din toată lumea, fiind considerat o schimbare de ritm pentru această marcă ai cărei clienţi sunt atraşi de stilul său coupe, de calitatea construcţiei, de cele 5 stele obţinute la testul NCAP şi de dinamismul conducerii.

Modelul Chevrolet Cruze este deosebit de bine adaptat la gusturile şoferilor europeni, un fapt susţinut de succesul înregistrat de vânzările de pe numeroase pieţe. Până în prezent, în 2010, Cruze este pe primul loc în topurile privind volumul de vânzare al modelelor sedan compacte pe numeroase pieţe europene mari, inclusiv Danemarca, Germania, Elveţia, Italia, Spania, Portugalia şi Marea Britanie, unde depăşeşte cifrele prevăzute pentru vânzări.

 

Stabilitate şi rezistenţă

În afara Europei, creşterea vânzărilor modelului Cruze este la fel de evidentă. Doar în China, Chevrolet a vândut aproape 90.000 de modele Cruze de la începutul anului, iar sedanul se vinde bine în Rusia, în regiuni din America de Sud şi din India precum şi pe alte pieţe emergente.

Datorită liniei fluide şi atrăgătoare a acoperişului, caracteristică pentru un coupe, şi consolelor scurte atât în faţă cât şi în spate, noul model Cruze hatchback are aceeaşi „postură” dinamică ca şi sedanul, putând fi recunoscut imediat. Caroseria acestuia va oferi aceleaşi reacţii rapide pe şosea, fiind construită cu ajutorul noului sistem de şasiu integral (BFI), completat printr-o reglare de ultimă generaţie a componentelor şasiului. Utilizarea sistemului BFI are drept rezultat niveluri înalte de stabilitate şi rezistenţă.

Capacitatea de încărcare a modelului Cruze hatchback este de aproape 400 de litri şi acesta va fi disponibil cu o banchetă spate rabatabilă fracţionat 60/40.

Noul Chevrolet Cruze hatchback cu cinci uşi va fi pus în vânzare în toată Europa la mijlocul anului 2011, iar preţurile vor fi anunţate aproape de data lansării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevolet Cruze Hatchback, surpriza Salonului de la Paris.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevolet Cruze Hatchback, surpriza Salonului de la Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei