Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2010 - Anul XV, nr. 150 (4441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Hyundai i30 Facelift s-a lansat de la 9.440 euro

Hyundai și-a sporit considerabil vânzările în Europa după lansarea unui produs pe specificul acestei piețe. Apariția compactei i30 a însemnat atragerea unei clientele numeroase, acesta reușind în scurt timp să devină cel mai bine vândut automobil al mărcii coreene. Lansat în 2007 modelul special conceput pentru europeni, primește astăzi câteva retușuri exterioare și interioare regăsite pe o versiune actualizată disponibilă acum și în rețeaua Hyundai Auto România.

Denumit oficial i30u, modelul restilizat se remarcă prin liniile mult mai plăcute ale exteriorului, aspectul îmbunătăţit fiind dublat de câteva modificări la nivel tehnic.

Preţurile Hyundai i30u pornesc de la 9.400 euro cu TVA, pentru varianta de motorizare 1.4 benzină, cu transmisie manuală în cinci trepte şi nivel de echipare Classic.

Designul nu se îndepărtează puternic de aspectul iniţial al modelului, faceliftul având ca principal obiectiv accentuarea calităţilor estetice ale emblematicului i30. Structura redesenată a grilei frontale apropie i30u de noua linie de design a gamei Hyundai. Modificări estetice prezintă şi bara faţă, farurile de ceaţă, garnitura cromată ce susţine sigla Hyundai, pragurile laterale şi bara spate. Toate acestea generează un aspect mai bine conturat, atrăgător şi revigorat.

Modelul prezintă două motorizări pe benzină Euro 5: 1.4 litri de 109 CP şi 1.6 litri de 122 CP, cuplate la un sistem de transmisie manuală în cinci trepte. La acestea se adaugă şi o motorizare diesel 1.6 CRDi  de 115 CP ce beneficiază de o cutie manuală în şase trepte. La capitolul siguranţă, i30u păstrează rezultatele de excepţie ale modelului de bază, premiat cu 5 stele la testele de impact Euro NCAP.

Cel mai recent model adăugat gamei captează prin esenţa sa definiţia mărcii Hyundai: „Adevărata calitate contează” („True quality matters”), punând la dispoziţia clienţilor o largă serie de avantaje la nivel de servicii vânzare, dar şi post-vânzare.

i30u integrează pachetul „Triple 5” ce constă în 5 ani de garanţie integrală, transferabilă şi fără limită de kilometri, 5 ani de verificări tehnice periodice şi 5 ani de asistenţă rutieră gratuită. Pachetul garantează astfel încrederea reprezentanţilor Hyundai în calitatea şi fiabilitatea noului i30u şi reasigură clienţii referitor la valoarea achiziţiei realizate.

Hyundai i30 se numără printre cele mai bine vândute 10 modele de import în România, în primele cinci luni ale anului curent fiind comercializate 677 de unități, din care 184 s-au vândut numai în luna mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai i30 Facelift s-a lansat de la 9.440 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai i30 Facelift s-a lansat de la 9.440 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei