Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Maserati Quattroporte Sport GT S, pasiune și exigență pentru puritate

Maserati începe să dea fiori competiţiei, cu un automobil capabil să pulverizeze nume sonore atât pe linie de performanţă cât şi ca design. Ravisantul Quattroporte Sport GT S încarnează spiritul sportiv şi deopotrivă somptuozitatea unui automobil nobil.

Versiunea de top a noului sedan sportiv este ornată la interior cu piele perforată Alcantara, în timp ce varianta de bază dispune de o tapiserie realizată dintr-un material compozit, foarte rezistent la uzură, denumit Titantex. Zonele centrale ale habitaclului, scaunele, panelul portierelor, coroana volanului sunt îmbrăcate în piele, o combinaţie de top între Poltrona Frau şi Alcantara. Finisajele planşei de bord sunt realizate din carbon şi acompaniate de inserturi din aluminiu ce întăresc natura sportivă a berlinei GT.

Pe lângă elementele sale distincte, noul model beneficiază de câteva optimizări ale trenului de rulare. Arcurile au fost întărite iar amortizoarele au fost modificate pentru a îmbunătăţi nivelul de confort la rulare şi ţinuta de drum. La nivelul exteriorului, grila motor se remarcă prin detaliile fumurii poziţionate vertical şi emblema vopsită în roşu. Farurile sunt de asemenea fumurii iar spoilerul prezintă uşoare modificări de ordin aerodinamic. Pentru a continua nota de exclusivitate, portierele primesc finisaje de culoare neagră iar ţevile ovale ale eşapamentului sunt vopsite în culoarea caroseriei, la fel ca şi mânere uşilor.

Garda la sol a fost coborâtă iar sistemul de evacuare este echipat cu o supapă care ajută motorul să fie silenţios când se rulează în ciclu urban. Pentru a obţine un coeficient aerodinamic cât mai bun la frecarea cu aerul, Quattroporte Sport GT S a fost coborât din amortizoare cu 10 mm pe faţă şi 25 mm pe spate.

Italienii dotează sportiva de lux cu un sistem tehnologic inovativ pentru partea de frânare, sistem dezvoltat alături de Brembo, care permite scurtarea distanţelor de frânare şi creşterea rezistenţei la temperaturi fără a suprasolicita echipamentele (discuri de frână, etriere, plăcuţe). Quattroporte Sport rulează pe jante de 19 inch şi opţional pot fi alese cele de 20 inch. Modelul de performanţă Maserati dispune de noi suspensii sport autoreglabile, şi amortizoare semi-rigide.

Italienii au dotat luxosul vehicul cu un propulsor V8 de 4,7 litri ce produce 440 de cai putere, cuplat cu o transmisie manuală cu şase trepte ce poate fi acţionată de pe volan prin intermediul unor padele. Motorul înglobează un software nou de management care îl ajută să schimbe treptele de viteză mai repede. Toate aceste dotări fac din Quattroporte Sport GT S cel mai luxos şi puternic automobil de serie construit de Maserati în ultimul deceniu.

Cel mai rapid model Maserati este disponibil în ţara noastră de la 136.850 de euro cu TVA inclus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maserati Quattroporte Sport GT S, pasiune și exigență pentru puritate.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maserati Quattroporte Sport GT S, pasiune și exigență pentru puritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei