Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mar 2010 - Anul XV, nr. 70 (4361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Volkswagen lansează noul Sharan de la 28.875 euro

Click aici pentru VIDEO

Volkswagen a construit unul din cele mai de succes monovolume din toate timpurile. 600.000 de exemplare sunt suficiente pentru a demonstra că Sharan și-a găsit destui admiratori și în decurs de mai bine de un deceniu. O nouă generație este pregătită să ia startul din vara acestui an, folosind un ansamblu de elemente care mizează pe rețeta clasică Volkswagen: design familiar, dotări bogate, calitate aproape premium, confort și flexibilitate maximă.  

Noul Sharan poate fi comandat începând de astăzi, 25 martie, în Germania, la prețul de pornire de 28.875 de euro, valabil pentru motorizarea 1.4 TSI de 150 de cai putere. În ciuda numeroaselor noutăți de care beneficiază, costul de achiziție este cu 2.475 de euro mai mic decât la modelul precedent.

VW Sharan 2.0 TDI Trendline cu motorizarea de 140 de cai putere este și cea mai scumpă versiune de intrare, disponibilă de la 30.950 de euro, cu 1.900 de euro mai puțin decât modelul pe care îl înlocuiește. În echiparea de serie, toate variantele oferite pe noul Sharan dispun de sistemul start-stop și de recuperare a energiei cinetice.

Noul vehicul de familie poartă o amprentă personală, dacă ne referim la detaliile secțiunii frontale și profilului. Proporțiile generoase îi conferă o imagine puternică, iar suprafețele „curate” sugerează încredere. Pentru prima oară Sharan apelează la uși glisante, o soluție mult mai comodă și practică pentru accesul pasagerilor din spate.

Un punct forte pentru noul model sunt sistemele aflate în dotare, printre care și unul de regenerare a energiei disipate la frânare. Farurile bi-xenon cu lumini pentru timp de zi, cu tehnologie LED, și șasiul adaptiv cu control electronic DCC demonstrează nivelul tehnologic atins de noua generație. Volumul maxim pentru bagaje poate ajunge la peste 2.400 de litri când cele două rânduri de scaune sunt rabatate.

În mod tradițional Volkswagen pune la dispoziție trei linii de dotări: Trendline, Comfortline și Highline. Monovolumul este disponibil cu două motorizări pe benzină și două turbodiesel și poate fi comandat în varianta cu tracțiune față și integrală 4Motion.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen lansează noul Sharan de la 28.875 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Volkswagen lansează noul Sharan de la 28.875 euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei