Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mar 2010 - Anul XV, nr. 68 (4359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nissan Qashqai Facelift, lansat pe piața românească de la 16.990 de euro

Click aici pentru VIDEO

Nissan a dat lovitura în segmentul crossover în 2007. Atunci s-a lansat Qashqai, model aflat la prima generaţie şi care de curând a primit a serie de schimbări ce marchează jumătatea ciclului de viaţă. Vorbim de versiunea restilizată, disponibilă acum și în România la un prețde pornire de 16.990 de euro cu TVA. 

Îmbunătăţirile aduse de Qashqai Facelift sunt numeroase şi au darul de a conferi o alură atletică şi o imagine generală mult mai agresivă. Exteriorul a suferit o transformare remarcabilă, graţie noilor blocuri optice, capotei cu nervuri, noua grilă, ornamentele din plastic de jur împrejurul maşinii şi noul spoiler.

Designerii au îngăduit câteva retuşuri şi la parte spate, însă acestea sunt trasate foarte subtil. Stopurile au desen mai elaborat în timp ce spoilerul înglobează o lampă stop şi doi catadioptri.

Caroseria îşi îmbogățește paleta de culori cu două noi nuanţe de roşu şi gri. Un set de jante de 17 inch din aliaj cu aspect cromat sugerează plusul de imagine pe care şi-l doreşte Qashqai Facelift. Procesul de înnoire a cuprins şi habitaclul unde viitorii clienţi vor regăsi materiale mai calitative, un instrumentar de bord cu ecran LCD. Suportul tehnic şi mecanic primeşte câteva optimizări, suspensiile şi direcţia fiind vizate în special.

Linia de motorizare include pentru versiunea cu tracțiune față patru unități, două benzină de 115 și 140 cai putere, respectiv 105 și 150 cai putere. Modelele cu tracțiune 4x4 vor fi disponibile doar cu unitatea pe benzină de 140 CP și diesel de 150 CP. Alături de modelul restilizat va fi lansată şi o versiune prietenoasă cu mediul, denumită ECO Qashqai, ce va fi propulsată de o motorizare turbodiesel 1.5 dCI. Crossoverul cu tentă ecologică va emite o cantitate de dioxid de carbon de numai 129 g/km, mulţumită unor măsuri specifice ce au vizat reducerea greutăţii şi minimizarea coeficientului aerodinamic de la 0.34 la 0.33.

ECOQashqai va dispune printre altele de anvelope cu rezistenţă scăzută la rulare, modificări aerodinamice şi transmisie cu rapoarte mai lungi.

Restilizarea tehnică şi estetică cuprinde atât de versiunea obişnuită Qashqai cât şi modelul de şapte locuri denumit Qashqai+2.

Ca echipare standard, Qashqai vine dotat cu ABS+EBD+asistență la frânare, airbaguri frontale, laterale și cortină, sistem ISOFIX, tetiere față active, aer condiționat, radioCD MP3, comenzi audio pe volan, Bluetooth, pilot automat și limitator de viteză, computer de bord, geamuri electrice, oglinzi electrice încălzite, scaun șofer reglabil pe înălțime.

In perioada 26-28 martie, concesionarii Nissan din România vor organiza operaţiunea „Porți deschise”, prin intermediul căreia publicul are posibilitatea de vedea și testa pe viu ultima evoluție a modelului de succes Qashqai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nissan Qashqai Facelift, lansat pe piața românească de la 16.990 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nissan Qashqai Facelift, lansat pe piața românească de la 16.990 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei