Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Geneva 2010

Chevrolet prezintă conceptul Aveo RS

Click aici pentru VIDEO

Chevrolet a lăsat o impresie bună la Geneva, unde s-a prezentat cu cel mai avansat concept din ultimii ani. Aveo RS este prototipul care va sta la baza viitoarei generații Aveo, care abordează dintr-o cu totul altă perspectivă partea estetică și tehnică.

Nu este exclus ca acronimul RS să fie chiar o trimitere la un viitor model sportiv, având în vedere dotările din pachetul exterior. Conceptul actual înglobează totodată aspirațiile globale ale Chevrolet în clasa mică. Noua generație Aveo va fi comercializată în Europa începând din 2011.

 

General

Conceptul prefațează viitoarea generație Aveo, care, spre deosebire de cea actuală, va avea distribuție globală. În Europa, pe piețele europene și-a câștigat notorietatea de ceva timp, în SUA și Canada modelul Aveo va avea statut de debutant, însă designul și elementele care dau efect exteriorului vor cântări foarte mult în decizia clientului.

Prototipul Aveo RS este propulsat de motorul supraalimentat Ecotec de 1,4 l, extrem de eficient, ce dezvoltă 138 de cai putere. O transmisie manuală cu şase trepte de viteză este proiectată pentru ca autovehiculul să ofere o experienţă de conducere pasională.

 

Exterior

Fiind mai lung, mai lat şi mai spaţios decât varianta actuală a modelului Aveo, autovehiculul Aveo RS expune elementele de design cu aspect îmbunătăţit din interior şi din exterior şi prezintă numeroasele opţiuni de personalizare ce ar putea fi disponibile pentru autovehiculul din următoarea generaţie.

Jantele Aveo RS sunt de 19 inch şi au cinci spiţe şi un logo Chevrolet din bronz roşu, cu finisaj metalic. Pasajele roţilor dezvăluie etriere de frână Boracay Blue de mari dimensiuni.

 

Habitaclu

Interiorul este, pe cât de funcţional, pe atât de elegant, cuprinzând spaţii de depozitare în consola centrală şi în portiere. Scaunele din spate se rabatează complet, permiţând transportarea obiectelor de dimensiuni mari.

Designul inspirat din aspectul motocicletelor este continuat în interior, printr-un tahometru analog rotund, amplasat în interiorul unui ecran LCD asimetric, decorat, de asemenea, cu metal striat cu decupaje rotunde; orificiile de ventilaţie laterale, rotunde, sunt din aluminiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet prezintă conceptul Aveo RS.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet prezintă conceptul Aveo RS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei