Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2010 - Anul XV, nr. 19 (4310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

BMW începe, din 20 martie, comercializarea noului Seria 5

BMW se apropie cu paşi repezi de momentul unei apariţii mult aşteptate de clienţii fideli ai mărcii. Cu toate că noua generaţie a sedanului Seria 5 a debutat oficial în luna decembrie a anului trecut doar pentru o mână de personalităţi şi jurnalişti, sedanul de clasă medie urmează să fie admirat şi analizat pe viu de publicul larg. Premiera mondială, dacă i se mai poate spune aşa, va avea loc pe data de 2 martie, la Salonul Auto de la Geneva. La scurt timp va fi dat şi startul vânzărilor. Noul BMW Seria 5 Sedan va ajunge pe majoritatea pieţelor din Europa la sfârşitul lunii martie.
Spre diferenţă de alţi ani, vorbim de o lansare aproape simultană, asta pentru că berlina medie va sosi câteva zile mai târziu în Orientul Apropiat şi ţările arabe.
În mod tradiţional, „privilegiul” de a fi primul servit rămâne şi revine clientului din Germania. Aici modelul va fi comercializat din 20 martie la un preţ de bază de 39.950 de euro. Cele două săptămâni şi jumătate care despart momentul debutului de cel al operaţiunii de vânzare pot părea insuficiente la prima vedere, însă Josef Wüst, managerul de proiect al noului sedan Seria 5, susţine că fabricaţia a început la timp şi că se aşteaptă ca această să crească semnificativ în primele luni după lansarea comercială. „Producţia a demarat pe 7 ianuarie 2010, odată cu asamblarea primului Seria 5 Sedan. După numai şase săptămâni vom atinge capacitatea de fabricaţie dorită, conformă cu planurile noastre. În perioada următoarelor luni estimăm o majorare importantă a volumului zilnic de producţie, ce cu greu va fi atinsă de un alt model BMW”, afirmă Josef Wüst.

 

BMW Seria 5 Sedan

A şasea generaţie este o adevărată vitrină tehnologică. Transmisia automată cu 8 trepte, sistemul DDC de setare a comportamentului suspensiilor, funcţia automatic start-stop sau sistemul de prevenire a coliziunilor cu autofrânare sunt doar o parte din componentele care pot asigura supremaţia limuzinei de clasă medie. Dimensiunile mai mari ale noului BMW Seria 5 - lungime 4.899 mm, lăţime 1.860 mm, înălţime 1.464 mm, ampatament 2.968 mm, sistemul avansat de suspensii şi direcţia reactivă vor asigura confort şi relaxare pe durata călătoriilor.
Dotările interioare completează o ambianţă rafinată, habitaclul cu liniile sale simple proiectând o imagine modernă pe un suport clasic, atât de actual. Mai sigur şi mai rezistent, aşa se declară următoarea generaţie Seria 5, ce deţine un şasiu complet nou, cu 50% mai rigid, sisteme de siguranţă de ultimă oră şi tehnologia xDrive, cea care se asigură că tracţiunea este activă la toate roţile. Gama de motoare propune şapte versiuni ce îndeplinesc normele Euro 5.
Unităţile pe benzină domină această secţiune prin cele trei agregate de şase cilindri (204 CP, 258 CP, 306 CP) şi una de opt cilindri ce generează 407 cai putere. Modelele turbodiesel vor avea în dotare motoare Euro 6 ce se remarcă prin cuplul motor ridicat disponibil la turaţii mici. BMW aduce pe noul Seria 5 o versiune economică de 184 CP şi două turbodiesel, de 204 CP şi 245 CP, ce pun accentul dinamica de răspuns.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW începe, din 20 martie, comercializarea noului Seria 5.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 2141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
BMW începe, din 20 martie, comercializarea noului Seria 55.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei