Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2009 - Anul XIV, nr. 264 (4250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Scirocco primeşte motorul lui Golf GTI

Volkswagen are o motivaţie specială de a optimiza constant parametrii motoarelor, o practică ce demonstrează că strategia de îmbunătăţire a produselor are o prioritate maximă.
A treia generaţie Scirocco va trece în al doilea an de carieră, iar nemţii au prevăzut câteva schimbări sub capotă. Practic este vorba de versiunea 2010 mai puternică şi economică, aşa cum stă bine unui automobil modern.
Vechea motorizare 2.0 TSI de 200 CP va fi înlocuită cu 2.0 TSI de 210 CP, preluată de pe Golf GTI. Puterea maximă este disponibilă de la 5.300 de rotaţii pe minut, iar cuplul maxim de 280 Nm este livrat constant în plaja 1.700 - 5.200 rpm.
Pe o parte din pieţele europene clienţii modelului Volkswagen Scirocco pot comanda deja noua versiune de motorizare, ce aduce un plus de dinamism coupe-ului de clasă compactă.
Propulsorul îndeplineşte normele Euro 5 şi poate fi cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte sau una automată cu dublu ambreiaj tot cu 6 trepte, pentru care se va plăti aproape 1.900 de euro în plus. Ca urmare a creşterii puterii maxime, performanţele suferă mici îmbunătăţiri. De altfel, acestea sunt identice compactei Golf GTI. Viteza maximă creşte de la 235 la 240 km/h, iar demarajul de la 0 la 100 km/h se realizează mai rapid, în 6,9 secunde, faţă de 7,2 secunde. Micul bagaj de putere nu a afectat câtuşi de puţin consumul mediu, ba din contra inginerii Volkswagen s-au străduit să minimizeze pe cât posibil nevoia de resurse. Astfel, de la 7,6 litri/100 km, cât solicita versiunea cu 200 CP, s-a ajuns la 7,4 litri/100 km la modelul cu 210 CP. Nici nivelul emisiilor nu a fost omis, astfel că şi aici se înregistrează progrese mărunte. De la 179 de grame de CO2 s-a ajuns la o rată a emisiilor de 172 g/km. Versiunea echipată cu unitatea de 210 cai putere şi transmisie manuală este disponibilă pe piaţa germană la un preţ de pornire 26.050 de euro, în timp ce modelul cu transmisie automată DSG are un preţ de bază de 27.925 euro. Comparativ cu Golf GTI care utilizează acelaşi motor, Scirocco este mai ieftin cu 600 de euro.
În prezent Volkswagen Scirocco beneficiază de o gamă de cinci propulsoare din care trei turbo pe benzină TSI de 122 CP, 160 CP, 210 CP, şi două turbodiesel de 140 şi 170 de cai putere.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Scirocco primeşte motorul lui Golf GTI.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen Scirocco primeşte motorul lui Golf GTI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei