Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Suzuki Kizashi se lansează în decembrie de la 18.999 de euro

Suzuki ridică pretenţii extrem de mari care pun deja concurenţa pe gânduri.
Deşi nu se poate spune că are o experienţă sănătoasă, marca japoneză flutură promisiuni în clubul prosper dar exigent al sedanurilor de clasă medie unde păşeşte foarte încrezătoare alături de Kizashi.
Definit ca un model sportiv orientat spre clasa premium, acesta îmbină confortul, fineţea şi dinamica într-un mod armonios aşa cum niciodată nu s-a mai văzut la Suzuki. Disponibil din decembrie, deocamdată doar pe piaţa nord-americană, noul Kizashi se anunţă un rival de temut pentru Toyota Camry şi Volkswagen Passat.
Lansat la un preţ de pornire de 18.999 de dolari, aproximativ 15.180 de euro, sedanul Suzuki devine cea mai tentantă ofertă din segment, iar prin nivelul de dotări şi cel al calităţii execuţiei, sedanul se adresează în egală măsură şi clienţilor orientaţi spre clasa premium, în vizorul său fiind Acura TSX sau Lexus GS.
Patru linii de echipare S, SE, GTS şi SLS fac subiectul acestui sedan care oferă standard 8 airbaguri, sistem de climatizare duală, ABS, un sistem avansat al programului electronic de stabilitate ESP, geamuri electrice, distribuția forței de frânare, martor presiune şi echipament audio marca Rockford Fosgate.
Ca o noutate, sedanul de top al japonezilor este echipat cu o tehnologie unică denumită SVDC - Synergetic Vehicle Dynamic Control, un sistem care controlează și adaptează instantaneu dinamica mașinii la stilul de condus al șoferului, intervenţiile realizându-se foarte fin.
Bazat pe conceptul cu același nume, Kizashi afișează o linie estetică ce îmbină linia sportivă a părții frontale cu un profil curat dar impunător și o secțiune spate robustă și expresivă. Interiorul subliniază în mod sugestiv tendința observată și la exterior, unde pasiunea pentru elementele de natură premium devine o obsesie.
De altfel Suzuki își caracterizează habitaclul ca fiind proporțional și practic, ornat cu materiale clasă, și destinat să satisfacă o clientelă cu gusturi exigente care își îndrepta până acum atenția doar spre sedanuri de lux.
Kizashi este disponibil în versiunea cu tracţiune faţă sau integrală i-AWD cu o singură motorizare, unitatea de 2,4 litri de 185 de cai putere. Partea de transmise include o cutie manuală cu 6 trepte şi una automată cu variaţie continuă ce poate fi gestionată şi de pe volan cu ajutorul unor padele.
Sedanul japonez are dimensiuni exterioare normale pentru segmentul care se adresează - 4.650 mm lungime, 1.820 lățime, 1.480 mm înățime, însă din acest punct de vedere nu se ridică deasupra concurenţei. Cea mai scumpă versiune pe Kizashi costă 26.749 de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suzuki Kizashi se lansează în decembrie de la 18.999 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suzuki Kizashi se lansează în decembrie de la 18.999 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei