Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Porsche 911 GT3 primeşte la facelift 20 de cai putere

Porsche are de cosmetizat cam toată gama actuală. A venit şi rândul iconicului 911 GT3 să fie trecut prin mâinile dibace ale designerilor.
Împrospătat, cu o linie ceva mai actuală, versiunea restilizată nu surprinde printr-un element anume ci doar prin faptul că exteriorul se bucură de culori mai intense care îţi fură privirea. Însă noutăţile nu se opresc aici. Pe modelul restilizat îşi face debutul sistemul VarioCam, controlul supapelor de admisie, care face ca puterea furnizată de motor să fie efectuată consistent şi cu pierderi minime de cuplu pe toată plaja de turaţii, asigurând astfel un consum mai redus şi o autonomie de drum mărită.
O altă premieră o constituie sistemul PSM (Porsche Stability Management), la care controlul stabilităţii şi controlul tracţiunii ce pot fi dezactivate independent unul de celălalt.
Mai puternic şi rapid, 911 GT3 Facelift primeşte un sistem de frânare care include discuri ventilate din aluminiu, mai eficiente dar şi mai uşoare. Opţional, sportivul GT3 poate fi dotat cu discuri ceramice mai eficiente şi durabile decât discurile clasice. Din punct de vedere estetic schimbările aplicate la exterior se rezumă la mici detalii întâlnite şi alte modele din gama 911. Blocurile optice faţă bi-xenon, stopuri cu LED, spoilere retuşate subtil şi prize de aer mărite completează pachetul aerodinamic al modelului german. Pe puntea faţă există un montat un dispozitiv care poate mări garda la sol cu 30 mm pentru a facilita deplasarea pe suprafeţe denivelate sau când se conduce pe suprafeţe cu aderenţă precară. Jantele, şasiul, portierele au o masă mai uşoară, pierderea câtorva kilograme ajutând în primul rând la diminuarea consumului de carburant.
911 GT3 Facelift oferă performanţe mai bune comparativ cu versiunea anterioară, datorită motorului mai puternic dar şi al modificărilor aerodinamice care au vizat mărirea forţelor verticale. Sportivul coupe este pus în mişcare de un agregat aspirat natural de 3,8 litri ce dezvoltă acum 435 de cai putere, cu 20 cai putere mai mult decât precedentul model. Graţie optimizărilor aduse motorului,
GT3 Facelift este mai dinamic, demarajul de la 0-100 km/h realizându-se în 4,1 secunde. Pentru a atinge 160 km/h, modelul are nevoie de doar 8,2 secunde. Viteza maximă ajunge la 312 km/h. Porsche lansează ultima evoluţie a versiunii 911 GT3 de la 116.947 de euro.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porsche 911 GT3 primeşte la facelift 20 de cai putere.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porsche 911 GT3 primeşte la facelift 20 de cai putere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei