Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2009 - Anul XIV, nr. 251 (4237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 5 GT a debutat oficial în România

BMW are o toamnă cât se poate de fierbinte, poate chiar cea mai fierbinte din 2000 încoace. O multitudine de lansări vor captiva atenţia clienţilor tradiţionali ai mărcii şi nu numai, prin faptul că anul acesta este marcat de apariţia câtorva modele inedite sau complet noi. Noul Seria 5 GT (Gran Turismo) se numără printre acestea, însă, mai presus de toate, este un automobil de nişă care inaugurează un segment neexploatat de producătorii premium.
Lansarea oficială în România a avut loc pe 24 octombrie, versiunea GT fiind primul exponent dintr-o serie de patru (sedan, touring şi M5), cât va cuprinde familia de modele Seria 5, care aduce în prim plan designul şi tehnologiile rafinate sub semnătura BMW.
Un element care individualizează în ansamblu noul Seria 5 GT este caroseria de tip "shooting brake", o combinaţie atractivă între un crossover, sedan şi MPV, ce aduce cu sine un cumul de avantaje: versatilitate, confort şi funcţionalitate.
Construit pentru o platformă nouă, modelul poate găzdui la interior doar patru persoane în condiţii de confort comparabile sedanului Seria 7.
Cu dimensiuni de limuzină, 4.998 de mm lungime, 1.901 mm lăţime, 1.559 de mm înălţime şi un ampatament de peste 3 metri, noul Seria 5 GT dispune de cel mai generos spaţiu interior în segmentul mediu. Alura distinctă şi habitaclul luxos, combinat cu nivelul de confort la rulare exprimă în modul cel mai sincer plăcerea şi pasiunea pentru condus.
Interiorul se remarcă în primul rând prin rafinamentul şi dotările sale. Nivelul de calitate poziţionează noul Gran Turismo pe o poziţie de top nu doar în cadrul gamei BMW, ci şi în segmentul premium. Clar, acesta este cel mai luxos model care poartă denumirea Seria 5.
Designul este o continuare a temei estetice inaugurate pe Seria 7 şi abundă în artificii stilistice. Profilul sculptural, pasajele scurte şi nervurile sunt urmate secţiunile curbe care trasează linii sportive peste ţinuta exterioară.
BWM a garnisit echipează modelul cu un pavilion vitrat pentru o iluminare eficientă a interiorului, jante de 21 de inch şi un dispozitiv de deschidere variabilă a portbagajului.
Sistemul facilitează introducerea unor obiecte mai voluminoase. Capacitate de încărcare standard a portbagajului este de 430 de litri şi poate ajunge până la 1.650 de litri dacă scaunele din spate sunt rabatate.
Descris ca un automobil de lux ce înglobează caracteristici rar întâlnite pe un singur model, Seria 5 GT căută să atragă nu doar cumpărători sofisticaţi, ci şi pe cei care şi-au dorit din totdeauna “altceva” chiar şi de la un BMW. Paleta de motorizări include trei unităţi. Cei care preferă unităţile pe benzină pot alege între unitatea cu şase cilindri de 3.0 litri - 306 cai putere (6,8 litri/100 km), şi un V8 bi-turbo - 408 cai putere (8,3 litri/100 km), în timp ce iubitorii motorizărilor diesel pot opta doar pentru unitatea de 3.0 litri ce dezvoltă 245 de cai putere (5,6 litri/100 km). Toate propulsoarele îndeplinesc nomele de poluare Euro 5 şi beneficiază standard de cutii automate cu opt trepte. Pe piaţa românească, noul BMW Seria 5 Gran Turismo are un preţ de pornire cuprins între 55.930 de euro, inclusiv TVA şi 74.970 de euro, inclusiv TVA.

 


BMW Seria 5 Gran Turismo

Locuri: 4
Motorizări: Euro 5
Benzină: 306 CP, 408 CP
Turbodiesel: 245 CP
Transmisie: automată 8 trepte
Lungime: 4.998 de mm
Lăţime: 1.901 mm
Înălţime: 1.559 mm
Preţ de bază: 55.930 - 74.970 de euro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 5 GT a debutat oficial în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 5 GT a debutat oficial în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei