Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2009 - Anul XIV, nr. 239 (4225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Audi A4 Allroad joacă în teren accidentat

Audi a lansat de ceva vreme un model care se doreşte a fi o alternativă la adresa clasei SUV.
Dezvăluit la Geneva, noul A4 Allroad, este disponibil şi în România la un preţ de pornire de 34.300 de euro fără TVA.
Modelul german combină avantajele lui A4 Avant cu cele ale unui vehicul de teren. Dispune de exact aceleaşi nivel de confort, spaţiu pentru bagaje, dotări şi o parte din motoare.
Noul A4 Allroad se diferenţiază prin aceleaşi elemente ca şi fratele mai mare A6 Allroad de A6 Avant. Garda la sol este mărită, pasajele roţilor sunt puse în evidenţă cu ajutorul unui material plastic de culoare închisă, grila motor este cromată în întregime. Bagajul dotărilor exterioare care individualizează versiunea Allroad mai include barele de amarare cromate, oglinzile laterale acoperite şi ele cu plastic - în jumătatea inferioară - şi scuturile de protecţie din oţel care previn eventualele lovituri în baia de ulei şi rezervorul de combustibil.
Ultimul element care leagă între ele modelele Allroad este sistemul Quattro. Tracţiunea se realizează permanent pe toate roţile, asigurând mobilitate maximă pe orice suprafaţă de rulare. Un diferenţial Torsen trimite cuplul motor în proporţie de 40% punţii faţă şi 60% punţii. În funcţie de necesităţi, aderenţă şi condiţiile de rulare, diferenţialul poate mări sau scădea transferul de cuplu cu până la 25%. Partea de propulsie este completată de motoare turbo pe injecţie cunoscute clienţilor Audi, noul A4 Allroad putând fi echipat cu unitatea pe benzină 2.0 TFSI de 211 cai putere sau unul din cele două agregate TDI: 2,0 litri de 170 de cai putere cuplat la o cutie manuală cu şase trepte şi 3,0 litri de 240 de cai putere. Potrivit datelor furnizate de producător, versiunea cu motor turbodiesel de 2,0 litri atinge o viteză maximă de 213 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,9 secunde.
Cuvântul performanţă sună parcă mai bine, atunci când ne referim strict la consum, în medie doar 6,4 litri/100 km. Spre deosebire de A6 Allroad cu gardă la sol variabilă, noul A4 Allroad are garda la sol fixă, datorită sistemului constructiv al suspensiilor şi amortizoarelor. Aceleaşi componente au făcut ca înălţimea noului model să crească la 1,50 metri, cu 6 cm mai mult decât A4 Avant. Dezavantajul unei maşinii mai înalte se traduce printr-o aerodinamică mai slabă, ce se poate oarecum compensa cu faptul că maşina poate pătrunde pe terenuri mai puţin accesibile mulţumită celor 180 mm care o separă de linia suprafeţei de rulare.
În habitaclu, doar inscripţia „Allroad” şi tapiţeria special concepută pentru acest model ne atrag atenţia că avem sub ochii noştri o versiune A4 diferită. Jantele de 17 inch sunt standard, iar setul de 18 inch vine pe lista de opţionale.
Audi oferă o cutie automată cu dublu ambreiaj 'S-tronic' cu 7 trepte pentru motorizările 2.0 FSI şi 3.0 TDI, în timp ce unitatea 2.0 TDI este disponibilă cu o cutie manuală cu 6 trepte.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi A4 Allroad joacă în teren accidentat.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Audi A4 Allroad joacă în teren accidentat3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei