Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2009 - Anul XIV, nr. 204 (4190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Renault Fluence este noua generatie Megane Sedan

Renault îşi extinde gama de modele cu un produs nou, adaptat cerinţelor actuale şi, mai mult decât atât, pregătit să stabilească noi repere în segmentul din care face parte. Începând din toamna acestui an, francezii vor introduce noul Fluence, un model cu o caroserie în patru uşi construit special pentru pieţele din România, Turcia şi Rusia.
Dezvoltarea acestuia a necesitat o investiţie de 110 milioane de euro şi peste 45.000 de ore de pregătire pentru personalul care va lucra la producerea lui.
Cu un design fluid, interior foarte generos ca spaţiu – graţie ampatamentului de 2,70 metri, şi o gamă de patru motorizări, Renault Fluence surprinde prin multitudinea de calităţi pe care le afişează înainte de lansare.
Ca dimensiuni, lungime de 4.60 metri, lăţime 1,80 m, înălţime 1,48 m, berlina francezilor se plasează între clasa compactă şi segmentul mediu. Portbagajul oferă standard un spaţiu de încărcare de aproape 500 de litri.
Partea de propulsie este completată de două unităţi pe benzină cu 16 valve şi puteri de 110 respectiv 140 CP, în timp ce unităţile diesel dezvoltă 85 şi 105 cai putere. Planşa de bord se remarcă prin liniile pure, puse în evidenţă de bagheta decorativă. Comenzile sunt amplasate ergonomic în jurul volanului şi pe consola centrală. Calitatea materialelor şi a asamblării sunt rezultatul unei munci atente: viziera tabloului de bord integrat este acoperită dintr-un material rezistent la factorii de mediu. Ornamentelor cromate de pe mânerele portierelor, conturul ecranelor de bord şi elementele de pe mânerul schimbătorului de viteze trădează, la rândul lor, categoria superioară din care face parte Renault Fluence.
Sedanul este dotat în serie cu sistem cu aer condiţionat încă de la primul nivel de echipare, răspunzând în acest fel diferitelor tipurilor de climă din ţările unde noul model va fi comercializat. Aeratoarele pentru locurile din faţă sunt amplasate la baza parbrizului, în centrul şi la extremităţile planşei de bord, iar cele pentru zona din spate a maşinii sunt dispuse în spatele consolei centrale.
Dotările pe partea de siguranţă ale noului Renault Fluence includ sistemul ABS cu repartitor electronic al forţei de frânare, Asistenţă la Frânarea de Urgenţă şi aprindere automată a avariilor, centuri de siguranţă cu pretensionare şi limitator de efort pentru locurile din faţă, airbag şofer, airbag pasager, 2 airbaguri laterale torace şi 2 airbaguri tip cortină, martor de închidere a centurii de siguranţă pentru şofer şi pasagerul din dreapta, 2 sisteme de fixare Isofix cu prindere în 3 puncte pentru locurile laterale de pe bancheta din spate.
Renault Fluence vine să înlocuiască sedanul Laguna II şi va fi produs la uzina Oyak din Turcia.

Renault Fluence

Motorizări: 4
Benzină: 1.6 litri - 110 CP, 2.0 litri - 140 CP
Diesel: 1.5 litri - 85 CP, 1.5 litri - 105 CP
Lăţime: 4,62 m
Lăţime: 1,80 m
Înălţime: 1,48 m
Comercializare: noiembrie 2009 (România)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault Fluence este noua generatie Megane Sedan.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault Fluence este noua generatie Megane Sedan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei