Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2009 - Anul XIV, nr. 201 (4187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Audi A4 Avant, luxul poate fi util

Audi este recunoscut pentru talentul cu care îşi modelează versiunile break. Este ştiut faptul că modelele din această categorie sunt de obicei mai puţin strălucite în ceea ce priveşte rezonanţa designului şi proporţiile acestuia, dar nu şi la Audi. Maşinile cu patru cercuri unite – emblema mărcii, destinate familiei, poartă denumirea Avant şi nu o dată s-a întâmplat ca acestea să fie mai apreciate de public decât de versiunile sedan. Cel puţin la capitolul vânzări, Avant domină în preferinţele cumpărătorilor, aproape 70% din totalul modelelor A4 comercializate fiind versiuni break. Lansat oficial în martie 2008, Audi A4 Avant preia în totalitate platforma, tehnologia şi stilul de design al variantei sedan, dar excelează la capitolele confort şi spaţiu pentru bagaje. Compartimentul portbagajului dispune de cea mai mare valoare din segment, un volum de 490 de litri ce poate creşte până la 1430 de litri în configuraţie maximă când bancheta spate este pliată. Pasagerii beneficiază de un nivel de confort tipic maşinilor germane, modelul aflat în discuţie fiind mai lung cu 12 cm decât vechea generaţie şi cu un ampatament foarte generos ce a facilitat creşterea spaţiului interior mai ales pentru pasagerii din spate. Maşina de familie de la Audi este superioară în toate privinţele vechiului model. Este mai lungă cu 12 centimetri - măsurând 4,70 metri, comportamentul rutier este mult îmbunătăţit, iar prestaţiile ating un nivel nemaiîntâlnit până acum la A4 graţie noilor suspensii dinamice. În ciuda faptului că versiunea Avant are dimensiuni considerabil mai mari decât precedenta serie, acestea nu au afectat masa maşinii. Utilizarea unor materiale uşoare precum aluminiul au ajutat la scăderea greutăţii cu 10%, rezultând o mai bună manevrabilitate şi un raport prestaţii/performanţe de consum îmbunătăţit. Puterea provine de la o gama formată din patru motoare, unde sunt incluse unităţile pe benzină 1.8 TFSI de 160 CP şi 3.2 FSI de 265 CP. Amatorii de motoare diesel sunt răsfăţaţi cu două agregate turbodiesel de 2.0 litri TDI de 143 cai putere şi 170 cai putere. Cireaşa de pe tort este propulsorul de 3.0 litri de 240 cai putere ce propulsează versiunea break până la o viteză maximă de 250 km/h în timp ce demarajul de la 0 la 100 km/h este efectuat în 6,3 secunde. În România, modelul de familie Audi A4 Avant are un preţ de pornire de 26.304 euro cu TVA. Versiunea cea mai scumpă are un preţ de bază de 47.217 euro cu TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi A4 Avant, luxul poate fi util.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audi A4 Avant, luxul poate fi util0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei