Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2009 - Anul XIV, nr. 188 (4174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Škoda Octavia vRS Facelift, comercializată în România de la 23.144 euro

Škoda continuă ofensiva în clasa compactă cu alte două versiuni restilizate estetic, ce au vizat de această dată gama sportivelor.
Cunoscute sub denumirea Octavia vRS, versiunile sedan şi combi intră şi în atenţia publicului din ţara noastră la doar două luni de la lansarea europeană. Ambele modele pot fi comandate de la dealerii Škoda din România, lista comenzilor fiind deschisă începând din această lună.
Preţul de pornire pentru Octavia vRS Sedan este de 23.144 de euro cu TVA, în timp ce Octavia vRS Combi este oferită la un preţ de bază de 24.044 de euro cu TVA.
Cu un aspect proaspăt şi contemporan ce preia toate ingredientele Octavia Facelift, versiunile sport sunt un concurent serios, demn de luat în seamă în clasa compactă. Exteriorul se individualizează prin prezenţa unui eleron şi a jantelor Neptune de 18 inch care sporesc imaginea unui automobil cu valenţe sportive declarate. Noutăţile aduse de Octavia vRS Facelift sunt concentrate în special la nivelul secţiunii faţă, unde regăsim blocuri optice adaptive cu xenon, spoiler revizuit estetic şi o zonă de ventilare mai generoasă a motorului. Ca o premieră semnalăm apariţia tehnologiei LED pentru iluminare pe timp de zi (oferită ca dotare standard), dispusă sub forma unei lamele integrate în bara de protecţie frontală. La interior, scaunele combină pielea fină cu materialul textil, în timp ce volanul, schimbătorul de viteze şi frâna de mână sunt îmbrăcate în piele.
Mânere interioare cromate şi pragurile ornate cu elemente din aluminiu sporesc identitatea sportivă a maşinii.
Partea de motorizare nu ne rezervă nici o surpriză, Škoda preferând să aducă mici optimizări doar variantei turbodiesel care dispune, pe lângă tehnologia de injecţie common-rail, şi de filtru de particule DPF care îmbunătăţeşte nivelul emisiilor. Ca şi până acum, clienţii pot opta între propulsorul pe benzină TFSI de 2,0 litri şi 200 CP sau unul pe motorină TDI tot de 2,0 litri dar care dezvoltă 170 CP, resursele fiind transmise doar punţii faţă. Motoarele îndeplinesc normele Euro 5 şi pot fi cuplate la o transmisie manuală cu şase trepte sau automată DSG cu dublu ambreiaj tot cu şase trepte.
Pe piaţa din România configuraţia cu care modelele sport vin din fabrică indică o echipare bogată din care spicuim: funcţia AQS – senzor de calitate a aerului pentru instalaţia Climatronic, servodirecţie electromecanică, geamuri electrice, oglinzi laterale încălzite, plus 8 sisteme de siguranţă activă şi patru airbaguri.
Până în prezent Škoda a comercializat peste 60.000 de exemplare din gama Octavia vRS.
Versiunea combi acoperă 70% din vânzările totale ale modelului sportiv, ceea ce demonstrează că apetitul europenilor pentru maşini break se menţine la fel de ridicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Škoda Octavia vRS Facelift, comercializată în România de la 23.144 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Škoda Octavia vRS Facelift, comercializată în România de la 23.144 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei